Magazin
145 ogledov

Slovenci žurersko zazibali Poreč

Spring Break
1/8
Marko Delbello Ocepek
Vrhunec pomladi so vsi zabave željni tudi letos proslavili v Poreču, kjer je potekal že tradicionalni Spring Break.

Krepko prek dva tisoč mladih je letošnji prelom pomladi skupaj s potovalno agencijo Collegium Mondial Travel preživelo ob Poreču, sredi počitniškega kompleksa Lanterna, kjer se vsako leto odvijajo najbolj divji žuri. Dnevne športno-animacijske igre, plesne dogodivščine, nastopi stand up komikov, mične hostese, sončni žarki, brhka telesa v bikiniju in odlična glasba so že čez dan privabili večino slovenskih žurerjev. Manjkali niso niti takšni, ki so si kljub nizki temperaturi morja upali čofotati v vodi.

Večere so glasbeno obarvali DJ Mike Vale, The Shapeshifters, Barzu, Alex Cvetkov, Čuki, Trkaj, DJ Dey, Atomik Harmonik, Mambo Kings, The Vanillaz, DJ Sylvain in mnogi drugi. Seveda nočno dogajanje na odru ni minilo brez drznih plesnih nastopov deklet iz skupine Mystique Show Group in Filipa Kržišnika, plesalca ter koreografa, ki ima cirkuške vragolije dobesedno v krvi.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 23:16 23.maj 2013.

    Pa kaj si predstavla tale vaša novinarka, da se je svet zabave začel takrat , ko je ona prvič pobegnila v Poreč al kaj. Slovenci smo osvojili Poreč in ne samo njega , tudi Poreško rokoborsko ekipo smo nevtralizirali. Ej ...prikaži več punči , k bi ti vedla kaj je Poreč prestajal tam na začetku 70 let in bile so zabave 3x bolj divje, kajti Polcija je bila socialistična , se pravi naša. Sam teb se je svet začel zgleda 2013 leta.

  • Boschtjan Zupanchich 06:09 04.maj 2013.

    Mladina Prerada žura !