Magazin
132 ogledov

Smo dobili nov resničnostni parček?

Teja Pangerc POP-TV-2
Izvedeli smo, da naj bi bila Teja P. iz Survivorja in Adnan iz Big Brotherja par.

V naše uredništvo je prispela elektronska pošta, kjer nam je bralka sporočila, da naj bi bila Teja Pangerc iz Survivorja in Adnan Buljubašič iz Big Brotherja par. Bralka naj bi ju videla v nekem baru in zdelo se je, da sta se obnašala, kot se obnašajo sveže zaljubljeni pari. Sicer ni videla drugega kot objem in poljub na lice, a vseeno smo informacijo preverili pri obeh.

Adnan Buljubašić | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič
Najprej smo na telefon dobili Tejo, ki je vse skupaj odločno zanikala in dodala, da se z Adnanom niti ne poznata osebno. "Dodal me je na Facebooku in mi pisal, vendar jaz na začetku nisem odpisala na njegova sporočila. Samo enkrat sem mu na kratko odpisala, to je to. Osebno ga sploh ne poznam, niti nisem vedela, da je bil v Kmetiji ali Big Brotherju ali kje že (smeh)." Ob tem je dodala, da "ji na videz ni preveč všeč" in v smehu zaključila: "Ni moj tip, kaj naj rečem."

Pa Adnan? Očitno smo ga s telefonskim klicom zelo zmedli, saj je iskal besede in ni vedel, kaj bi rekel. "Ste Tejo že dobili? Me zanima, kaj je ona rekla ..." Tega mu nismo izdali, zato je zmedeno nadaljeval: "Zanikal ne bom. Potrditi pa tudi ne morem. Pa ne, da ne bi hotel. Zelo sem presenečen nad tem klicom. Lahko povem samo, da ja, obstaja nekdo, s komer se v zadnjih dveh mesecih dobivam. Se pa medijsko ne bi izpostavljal."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.