Magazin
50 ogledov

Sodobna eskimska vas

eskimska vas Matej Lesar
Za izlet v deželo snega in ledu ni treba daleč na sever, saj vas tudi letos zelo blizu pričakuje prava eskimska vas.

Tokrat jo gosti Kranjska Gora, in če bo vreme dovolj zimsko, bo obiskovalce vabila vse do odjuge.

Iglu s savno in internetom

Glavna atrakcija eskimske vasi je seveda iglu hotel, v katerem sta dva večja igluja ter igluja, namenjena parom. Čeprav se v iglujih temperatura giblje med nič in štirimi stopinjami, vas na z ovčjimi kožami prekriti postelji v posebni spalni vreči ne bo zeblo, čez dan pa se boste lahko ogreli tudi v iglu savni. Za zabave željne je pripravljen tudi iglu bar. Med letošnjimi pridobitvami vasi sta wi-fi kotiček, v katerem lahko dostopate do spleta, in VIP iglu za izbrance.

Eskimska nočna doživetja

Za vse tiste, ki bi radi spanje v igluju še nadgradili, so organizatorji pripravili eskimsko noč z nočnim krpljanjem, večerjo v eskimski restavraciji ter sankanjem ali snežnim golfom. Odpravite se lahko tudi na krajšo eskimsko avanturo, najmlajšim pa je namenjeno zabavno smučanje z Eskimčkom. Obisk eskimske vasi lahko seveda združite z drugimi snežnimi dejavnostmi na bližnjem smučišču ali pa dan nadaljujete s pohodom po bližnjih naravnih znamenitostih oziroma z obiskom planiške velikanke.

Toplo se oblecite

Eskimska vas je primerna za vso družino – vse, kar potrebujete za prijetno bivanje v njej, pa so kakovostna in predvsem topla zimska oblačila. Več informacij o ponudbi in ceniku namestitev ter dodatnih dejavnostih najdete na spletni strani Eskimska-vas.si, kjer vas čaka tudi kontakt za rezervacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.