Magazin
199 ogledov

Šok! Marko z Mirelo noče imeti več opravka

mirela, marko Voyo
Marko Jovanović, ki je iz šova Big Brother izpadel v soboto, pravi, da ni vedel, da je Mirela v šov vstopila zasedena.

"Sem samski. Po vsem kar sem videl in slišal, je ne jemljem kot partnerko. Nisem vedel, da ima doma partnerja. Ona mi je rekla, da je samska. Če bi vedel, se z njo ne bi zapletel, saj si ne predstavljam, da bi kdo meni speljal žensko in jo tudi jaz drugemu moškemu ne bom nikoli. Pa če je še ne vem kakšna ženska in ne vem kako fizično privlačna. Jaz sem razumel, da je ona samska in nisem videl nobene ovire," po odhodu iz šova Big Brother pravi Marko, ki bi se z Mirelinim partnerjem Andrejem z veseljem sestal in pogovoril o tem, kaj je res in kaj ne.

Z Mirelo si Marko v zunanjem svetu ne želi več ničesar nadaljevati, se je pa pripravljen z njo usesti in pogovoriti. Zatrdil nam je še, da Mirele ne zapušča zato, da bi se ljudem zasmilila in bi jo na ta način popeljal do zmage: "Že v šovu se nisem pretvarjal, zunaj pa še manj."

Več o sočnih podrobnostih med Markom in Mirelo iz prve roke pa si preberite v jutrišnjem intervjuju. 

Komentarjev 13
  • Five 21:19 26.april 2016.

    Tale Marko ni nič vedel kaj se dogaja, bil je pač posiljen.Bogi, no, ampak pasal mu je pa fejst, nikoli ni odmaknil svojega tamalega, koje Mirela segala po njegovem premoženju. Zdaj bi se pa pogovarjal z njenim <br ...prikaži več />možem, tako za vsak slučaj, da jih ne bi dobil ene par okrog kepe. Nedolžen,ima pa rad starejše ženske ...

  • Five 21:14 26.april 2016.

    Prav imaš, človek, ki stoji za šovom BB je en velik pokvarjenec, izprijenec.

  • Majazmaja 00:09 26.april 2016.

    Marko je star 20 let, Mirela 40. Dobesedno se mu je metala na k., on pa je v letih, ko najbolj delajo hormoni. Zunaj, v realnem življenju, verjetno zelo težko dobi kakšno punco, tukaj pa se mu je ponujala izkušena. ...prikaži več Dobesedno posilila ga je. Zdaj je verjetno prebral nekaj komentarjev in videl, kakšna godlja je nastala, pa se je umaknil. Kaj pa naj bi naredil? Naj bi si pri 20. letih nakopal eno staro babo, ki se je nikoli več ne bi mogel rešiti? Zanj je bila avantura, ona je pač kokoš, ki je preko promiskuitetnega vedenja iskala 5 min slave. Zdaj jih ima malce več. Pri 40. letih si sam odgovoren za dejanja, ne pa big brother ali nezrel 20-letnik, ki je hotel samo seks.