Magazin
2149 ogledov

Soseda je spravljala ob pamet

seks Shutterstock
Lepa soseda Marija mu je že večkrat nakazala, da bi od njega želela kaj več kot le povabilo na kavico.

Svoje bujne obline mu je nastavljala v vse možne položaje, se slačila in oblačila ob oknu, na katerega je imel dober pogled, in čakala, kdaj bo ves slinast pridrvel pred njena vrata.

Tega pa žal ni dočakala, zato je pač ukrepala po svoje. Ni marala biti dolgo samska in tako je k njej začel hodit neki mlajši moški, ki ji je vedno kaj prinesel. Ni dolgo ostajal pri njej in takrat je menila, da bo dovolj zdražila soseda, da ne bo več okleval. Ta pa se ni zganil niti za centimeter.

Odsev od njegovega okna in premikanje zavese sta ji povedala, da jo znova opazuje. Svojega skrivnostnega obiskovalca je zvabila do okna in ga tam začela slačiti. Misel na to, da jo gleda ljubosumni sosed, jo je pošteno vzburjala, zato ji ni bilo težko odigrati svoje vloge. Če je sprva še mislila, da ju bo zmotil zvonec, pa je te upe vse bolj opuščala, saj se premikanje sosedove zavese še vedno ni umirilo. Sklenila je, da mu priredi vročo predstavo, če je že tako navdušen gledalec.
Svojemu ljubimcu je hlače potegnila navzdol in se spustila k počasi nabrekajočemu korenjaku ter ga božala v svoji roki. Z očesom je ves čas kukala k oknu, da bi ocenila, ali sosed dovolj vidi. Potem je začela oblizovati nabrekel ud pred seboj, sesati lepo, gladko glavico in se z jezikom igrati tako, da je komajda stal pri miru.

Sosedu se je verjetno mešalo od potrebe za zaveso in bila je prepričana, da že nekaj časa v roki žuli svojega tiča. Tistega tiča, ki bi moral biti tisti trenutek v objemu njenih ustnic. Ali ni dojel ali pa je bil preveč plašen, bi težko rekla. Upala pa je, da ga bo premamilo, ko bo videl, kako zelo dobra je v tistih rečeh.

Ljubimec, čigar ponos je obdelovala, je bil bolj kot ne muha enodnevnica. Bil je poročen in je redno zahajal v lokal, kjer je delala. Večkrat ji je namignil, da bi rad kaj imel z njo, ona pa je izrabila možnost, da razburi soseda. Bila je jasna, ko mu je povedala, da gre le za nepomembno avanturo, za seks brez obveznosti.

Vezani pohotnež je bil tega seveda še kako vesel. Marija je bila ženska po njegovem okusu. Predrzna joškarica, ki ga je potegnila že na prvem zmenku. In če je zares počela še vse ostalo, o čemer sta v lokalu govorila …

Zdaj je sosedu počasi postalo jasno, zakaj ji je prejšnji dan pomagal premakniti posteljo. Rekla je, da želi zjutraj ujeti več svetlobe nase, a je šlo za nekaj povsem drugega. Sam se je veselil, da jo bo lahko gledal celo v posteljo, ni pa pričakoval, da jo bo gledal seksati z drugim.

Pošteno se mu je zavrtelo, ko je vstala, odkorakala do postelje in se pred njo slekla do golega. Potem je z obrazom naprej legla nanjo in se postavila na vse štiri. Le še nekaj sekund je lahko izza zavese gledal v njeno napeto zadnjico in za hip tudi mucko, ki je bila že naslednji trenutek polna velikega tiča njenega skrivnostnega ljubimca.

Z desnico je še močneje zgrabil za korenjaka, ki je gledal iz hlač in izbuljenih oči vse manj previdno gledal skozi okno. Zaveso je že v popolnosti umaknil, saj ni pričakoval, da bi ga lahko videla, ko pa sta bila oba s hrbtom obrnjena proti njemu. Resnično ga ni videla, a si ga je v živo predstavljala in niti malo ni zgrešila, ko ga je v mislih videla besnega od potrebe, s trdim tičem v stisnjeni pesti.

Takrat je že pošteno prejemala darove od zadaj, se s prsti krčevito oklepala stranic postelje in s presledki lovila zrak, ko je glavo dvigovala iz zmečkane rjuhe, zavite v odejo.

Če bi se lahko takrat obrnila nazaj in pogledala soseda v obraz, bi umrla od smeha. Ves zaripel je kot vkopan stal pri miru, premikal le desnico in nemočno prihajal po šipi svojega okna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.