Magazin
25 ogledov

Sosede je treba razvajati

Žurnal24 main
Naša družina je sprta s sosedi, pri katerih so imeli zelo lepega sina. Na skrivaj sva se družila vso osnovno in srednjo šolo, kasneje pa sem z njim doživela tudi svojo prvo spolno izkušnjo.

Vedno sva gledala preko ramen, da naju ne bi videli najini starši, in se skrivala vsepovsod, kljub temu, da sva bila že polnoletna. Nisva si želela nakopati srda najinih staršev, počasi pa sva postajala vse predrznejša in se nazadnje celo odselila v skupno stanovanje. Vse to govorim zato, da bi razumeli najine občutke, ki so prišli na plano, ko sva prvikrat za seboj zaprla vrata najinega stanovanja. Niti pol koraka nisva naredila, pa sva si že padla v objem in se strastno poljubljala.

© iStockphoto

 
Naslonila sem se na vrata, da ne bi padla. Tudi on se je naslonil in smeje pristavil, kaj bi dejali najini, če bi naju sedaj videli. Vedela sem, da bi moj oče povsem pobesnel in me menda ne bi želel več videti, toda ljubezen je bila premočna in želja po njegovem trdem korenjaku tudi. Še nikoli nisem videla lepšega – ne v reviji ne v kakšnem filmu. Vsaj takšnega ne, ki bi si ga želela v vsakem trenutku imeti v roki, ustih, med nogami, ritnicama … Nič ni imel proti moji obsedenosti z njegovim korenjakom in zakaj bi imel, ko pa se je imel z menoj lepše kot kdajkoli v življenju.

Obljubila sva si večno zvestobo, največkrat med slačenjem in otipavanjem, ki naju je vodilo v stanje blaženosti in neizmernega užitka. Ljubila sva se kjerkoli sva se lahko in takrat sva imela prvikrat na voljo svoje pravo pravcato stanovanje, pa sva vseeno ostala kar pri vratih, nedaleč od udobne postelje.
Mokri poljubi so padali kot za stavo, najine roke pa so si utirale pot preko zadrg, hlač ...

 © iStockphoto

 
Sedela sem na omarici za čevlje, vrgla s sebe hlače in še preden sem se uspela nasloniti nazaj, sem ga že imela med nogami. Pa ne njegovega tiča, pač pa vroč in hiter vrh jezika, ki je neumorno bredel med sramnima ustnicama vedno lepo urejene, gladke muce. Oprijemala sem se roba omarice in se borila, da ne bi zdrsnila z nje, ob tem pa skušala zadržati svoj glas v sebi, da naju ne bi že prvi dan poslušali sosedi. Ko je jeziček potisnil v mokro špranjico pa enostavno nisem več mogla ostati tiho in sem na dolgo zaječala. Ker nisem želela, da bi se to ponovilo, sem ga uspela prepričati, da sva krenila proti sobi, toda prav daleč nisva prišla.

Hodila sem pred njim in bojda ga je moja seksi ritka zapeljala s poti. Takoj me je objel od zadaj, me prislonil na steno in pritisnil vrh svojega korenjaka pod ritnici, kjer je nato poiskal vlažen vhod v obljubljeno deželo. Od vse vneme in želje se nisem mogla niti premakniti. Le toliko sem še pokrčila kolena, da je lažje prišel zraven, nato pa s sladkim vzdihom tik za mojim ušesom pospremil svojega lepotca globoko vame.

Z licem sem pritisnila ob steno in ugibala, kako dolgo bom lahko zdržala v tistem položaju. Videti je bil neustavljiv, ko se je zabijal vame od zadaj in in mi z rokama grabil za vibrirajoči joški. Kar pod nederček je šel s prsti in ga potisnil gor, nato pa gnetel moji lepotici, ki sta ga že nekaj let spravljali ob pamet, ko sem ju kazala na vrtu ob vsakem lepem sončnem dnevu. Zgrabil me je za boke, me privzdignil in dodal, kako zapeljivo ritko imam, že naslednji trenutek pa ponovno napolnil mojo nenasitnico.
Ta položaj mi je najboljši in tako bi se lahko dajala dol ves dan. Vseeno pa se mora moj izjemni ljubimec vmes kdaj pa kdaj nadihati svežega zraka. Zato se je za nekaj minut ulegel na hrbet, jaz pa sem mu ob nogah počasi zlezla do stoječega lepotca, ki je naslednji hip izginil v mojih ustih.
Privoščila sem mu sproščujočo masažo občutljivega dela telesa, nato pa kar sedla nanj in si postregla.

Všeč mi je bilo, da je bilo v sobi svetlo in sem med poskakovanjem lahko opazovala njegov zadovoljen izraz na obrazu, ko sva prihajala drug drugemu nasproti. Ves čas sem se držala za joški, ki sta mi živahno poskakovali ob vsakem gibu, na koncu pa sem z njima zadihana obležala na njem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.