Magazin
29 ogledov

Sotekmovalki grozila s sekiro

sanja sekira kmetija Planet TV
Na posestvu je prišlo do spora med tekmovalkama, pri čemer je ena od njiju drugi zagrozila s sekiro.

Sprli sta se Helena in Sanja, ki se nista razumeli. Sanja je poklicala Heleno na posvet in ji hotel predlagati, da bi združile moči v boju proti moškim. Ker se nista razumeli, je počilo. Padale so težke besede, med drugim tudi o Heleninem znanju borilnih veščin. 

Sanja je dejala, da se Helene ne boji in da lahko, če je treba, poprime tudi za sekiro. Grožnje so Heleno povsem pretresle. "Strah me je živeti na Kmetiji. Ne vem, česa je sposobna in česa so sposobni njeni zunaj," je dejala objokana Helena. Sonja je medtem prepričana, da je to del Helenine igre, da bi se ostali tekmovalci obrnili proti njej. 

Posredovati je moral tudi vlada posestva Marjan. Pogovoril se je tako s Heleno kot s Sanjo. Helena mu je pojasnila, da je do spora prišlo brez potrebe in da je šlo za manjši nesporazum. Sanja pa je kasneje le sprevidela, da se ne bi smela zateči k grožnjam s sekiro. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.