Magazin
58 ogledov

Spanje so prekinile mokre igrice

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ko je prišla iz kopalnice, je legla k meni v posteljo in me poljubila na ramo. Obrnila sem se k njej in šele takrat opazila, da za menoj leži popolnoma gola lepotička.

APARTMA
Prespali bova v skromnem apartmaju nad restavracijo. Zdi se mi, da bom po dolgem času spala tako, kot se spodobi. In to v postelji poleg prave lepotičke.
No ja, morda pa vendarle ne bom ravno spala.

SREDA
Kot sem predvidevala, nisem kaj dosti spala. Pa mi niti malo ni žal za to. Ko je prišla iz kopalnice, je legla k meni v posteljo in me poljubila na ramo. Obrnila sem se k njej in šele takrat opazila, da za menoj leži popolnoma gola lepotička.
Brez razmišljanja so moje roke objele njeno telo in jo privile k sebi. Občutek njene kože na moji je bil čudovit in njene nabrekle bradavice so takoj pritegnile moje ustnice.

Najine dlani so se plazile po golih telesih, medtem sem ostala tudi brez spodnjic in kaj kmalu sem začutila njene prste med nogami, kako mi razmikajo sramne ustnice in se poigravajo s ponorelim ščegijem. Njen sredinec je izginil globoko v mojo muco in za kratek čas sem nezadržno kriknila.

Potem so moj glas zadušile njene ustnice in jezik, ki se je lovil z mojim, med nogama pa sva postajali vroči in vlažni kot le kaj. Spolzela sem ji tja dol in ji tako svoj jezik zasadila v pohotno češpljo, ki se je topila okoli njega. Že dolgo je nisem videla tako iskreno srečne in že dolgo mi ni dejala, da me ljubi.

Nadaljevala sem, kot sem najbolje znala, ji sesala češpljico, da jo je sunkovito odganjalo od postelje, vse dokler ni svojih prstov krepko zarinila v moje lase, jih zagrabila in vzdihnila, da ji tako zelo, zelo prihaja.

Ko sem se dvignila k njej, je bila videti povsem blažena in srečna kot še nikoli. Legla sem ji na prsi, ki so se pod menoj dvigovale in spuščale ob njenem globokem dihanju, nato pa so se počasi umirile in videti je bilo, da je zaspala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.