Magazin
1953 ogledov

Speljala sem ga mami

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Minilo je nekaj mesecev, odkar sem se odselila na svoje. Mama in oče sta že leta ločena in k mami je pred kratkim začel prihajati nek seksi tipček, ki mi ga ni hotela predstaviti.

Le zakaj? Zdelo se mi je, da pride vsak dan okoli petih popoldan, zato sem se sredi tedna enkrat enostavno ustavila pri njej malo čez pet. Dejala sem, da sem prišla na kavo in malo poklepetat, a sem že takoj opazila, da mami ta ideja ni kaj preveč všeč. Naslednji trenutek je pri vratih pozvonilo in po maminem izrazu na obrazu sem takoj vedela, kdo je. Bil je on, lepotec v temnem džinsu, hude postave in v meni takoj porodil staro vprašanje. Zakaj se je ogrel za mojo mami?

Bila je kar precej starejša od njega, a očitno so ga mikale ženske v zrelih letih. Ocenila sem, da jih ima kakšnih 35 in da bi bil precej bolj primeren zame. Že ko sem mu segla v roko, sem mu namenila prav poseben pogled, on pa je moji materi le še dodatno dvignil pritisk. "Zelo lepo hčerko imaš, Lili."

Mama je bila besna kot že dolgo ne in odvihrala v kuhinjo, midva pa sva se zapletla v kratek pogovor. Ker nisem želela še bolj pokvariti maminega veselja, sem raje odšla, pred tem pa mu na listek napisala svojo telefonsko številko in mu namignila, da živim sama. Čeprav nisem preveč verjela v to, da bo poklical, sem z mobilnim telefonom v roki čakala ves večer. Nenadoma se je zaslon zasvetil in na njem se je izpisala neznana številka. Takoj sem vedela, da je on in se vzburjena oglasila. Kmalu je stal pred mojimi vrati, se smehljal in razlagal, da sploh ne ve, kaj mu je bilo, da je poklical.

seks strast partnerja ljubezen spolnost | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Rekla sem mu, da sem zelo vesela, da je in naj se počuti kot doma. Vsak najin nadaljnji gib, beseda, skratka vse je šlo v tisto smer, ko se želita dva dobesedno pojesti. In tako sva bila tudi videti, ko sva se pred oknom poljubljala in slačila drug drugega. Zakon je imeti svoje stanovanje, osvojiti tipa že prvi večer, ko poskusiš, ga prevzeti lastni materi je pa nekoliko druga pesem. Ko sem klečala na tleh in mu korenjaka jemala med joški, se je odločil za priznanje. "Veš, s tvojo mamo nimam ničesar … morda bi kmalu kaj bilo, toda …"

Takrat sem mu korenjaka posesala v usta, pošteno potegnila preko njega, se z jezikom nato lotila ljubke glavice in povsem presekala njegove misli. Imel je velikega, rahlo navzgor ukrivljenega tiča, ki je bil kot naročen zame. Ko je z njim zaplul v mojo pohotnico, sem še kako dobro občutila njegovo ukrivljenost. Ves čas me je metalo od postelje, na katero sva se vrgla drug po drugem in iskala kar najkrajšo in najhitrejšo pot do omamne združitve. Ko je objemal moji joški in ju izmenično poljubljal, sem mu dejala, da takšnih pri moji mami verjetno ne bi imel. Nasmehnil se je in odvrnil, da je Lili izjemno seksi ženska in naj je ne podcenjujem. Nikoli je nisem, a tokrat je bilo vendarle 1:0 zame.

Ko si me je jemal od zadaj in se zaletaval v moji pohotni ritnici, sem za hip pomislila, kako bo, če se slučajno zaplete še z mojo mamo. Ali pa Bog ne daj, da bi ji povedal za najino avanturo. Verjetno se ne bi niti pogovarjala več z mano. Moje misli pa je pretrgala nepričakovana bolečina in pritisk, ki se je pojavil nekaj centimetrov stran od češpljice. Prsti so se mi krčevito zakopali v odejo, usta pa so se odprla, a ostala brez glasu. Niti zganiti se nisem mogla, on pa je vse glasneje in bolj zadovoljno ječal ter napovedoval svoj vrhunec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.