Magazin
130 ogledov

Spet me je vzburila

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Vstala je pred menoj in izginila v kopalnico. Slišim tuš in celo njeno popevanje. Takoj sem boljše volje, upam, da se je pomirila in bove ostali tu.

Sreda
 
12:20

Iz kopalnice je prišla kot nova in mi sedla v naročje. Na sebi ni imela drugega kot le brisačo, pa še ta ji je kmalu zlezla s prsi. Nič je nisem spraševala saj je bila predobre volje, da bi jo kvarila z nadležnimi vprašanji.

Če bi včeraj imela tako hitro vlažno muco, me ta ne bi prav nič pekla, ko sem prišla domov.

V njeni bližini se kar topim in takoj postanem vzburjena.

Priznati moram, da tičev čisto nič ne pogrešam. Dovolj so mi njene roke in čarobne ustnice, ki v sodelovanju z gibčnim jezikom hitro pripravijo prostor za mega orgazem.

Z roko sem ji šla pod brisačo in kmalu sem lahko otipala njeno mokro muco. Mokra je bila tako od poželenja kot tudi od vode, saj se ne mara otirati v brisačo.
Raje se samo ovije vanjo in počaka, da se posuši. Moj sredinec je nežno krožil okoli nabreklinice in se vse bolj zadiral v mesnato češpljo kar je povzročilo, da je postala še bolj pohotna.

Noge so ji lezle narazen, brisača je zdrknila na tla in naenkrat sem imela v naročju čudovito golo žensko, ki si je želela vulgarnosti brez meja.
S celo dlanjo sem ji prekrila češpljo in si želela, da bi se tudi njena roka znašla med mojimi stegni.

Presedla se je poleg mene in mi pričela slačiti hlačke. Noge mi je potisnila navzgor, nato pa se prijela čvrsto pod svoji joški in se z njima naslonila med moje noge. Tega ni storila še nikoli.

Z nabreklima bradavičkama je drgnila po vlažnem razporku moje češpljice, jo masirala in gnetla obnjo svoji joški, ter z zobmi grizla svojo spodnjo ustnico. Njen jezik je švigal iz ust, oblizoval zgornjo potem pa se je zopet ugriznila v spodnjo.

Kdo bi si mislil, da lahko ženski pride ob masiranju jošk ob češpljo, a meni je.
Dragi moj dnevnik zdaj moram ven, a vsekakor boš izvedel še kako sva se imeli po tem kratkem a sladkem petingu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.