Magazin
225 ogledov

Spodnja frizura priča o karakterju lastnice

Mladost in seks gresta skupaj. Žurnal24 main
Frizura "tam spodaj“ naj bi govorila o karakterju lastnice. Se strinjate z zapisanim?

Friziranje intimnega predela je eden od pokazateljev karakterja lastnice, piše srbski časnik Blic. Poglejte si, kaj urejenost "tam spodaj" govori o ženski.

Običajna depilacija

Gre za depilacijo dlačic, ki kukajo iz hlačk bikinija. Ženske, ki si na ta način urejajo intimni predel, so dobra dekleta, ki se ne želijo odreči naravni lepoti. So skromne in svoje pozornosti ne želijo pritegovati z radikalnim obnašanjem.

Francoska depilacija

Francoska depilacija je zelo podobna običajni, le da zaobjame več dlačic na preponah. Te vrste depilacije se poslužujejo ženske, ki ne želijo biti običajne. So moralne, še kar čedne, a dokaj nestanovitne.

Strip depilacija

Strip depilacija je zelo popularna depilacija, pri kateri se odstranijo vse dlačice z izjemo tanke črtice. Moškim se takšna depilacija še posebej dopade – tako na pogled kot na dotik. Ženske s tovrstno spodnjo frizuro so pustolovske narave, odprte in komunikativne. Pripravljene so na vse vrste norosti, pri čemer pa nikoli ne prestopijo meje.

Brazilska depilacija

V zadnjih letih najbolj popularna depilacija, pri kateri se odstranijo čisto vse dlačice. Poslužujejo se je svobodomiselne in neobremenjene ženske, ki se zavedajo, da so seksi, občudujejo svoje telo in to pričakujejo tudi od drugih. Ne poznajo nikakršnih omejitev.

Komentarjev 1
  • Mio Mondo 12:56 24.junij 2011.

    kakšen karakter majo pa pobrite muce????=P