Magazin
84 ogledov

Spolne igrice čez mejo dobrega okusa

Pri čajanki se povzpnite proti njenemu obrazu ... Žurnal24 main
Vas zanima, kaj imajo skupnega seks, puščavska nevihta in čajanka? Preverite šest najbolj čudaških spolnih igric.

Ste mislili, da ste uresničili že vse svoje fantazije? Mogoče se vam pa že danes porodi kakšna nova. Opozarjamo vas le, da četudi vas ima vaša partnerica izjemno rada, bo po teh bizarnih igricah verjetno razmislila o prihodnosti z vami.

Tujec
Nekdo z veliko časa in še več domišljije si je izmislil precej nenavaden način samozadovoljevanja. Poimenoval ga je tujec. Tujca spoznate tako, da na svoji roki sedite toliko časa, dokler vam ta popolnoma ne odmre. Potem s takšno roko zgrabite svoj penis in se odpeljite proti vrhuncu. Izumitelj tovrstnega načina pravi, da je občutek takšen, kot da vaš penis obdeluje nekdo drug. Z zaprtimi očmi bi si lahko predstavljali, da to počne vaša najljubša znana igralka ali kakšna druga lepotica.

Skrivnostni tujec
Še bolj nenavadna različica tujca je skrivnostni tujec. Pri tem si omrtvičite penis in ne roke. V lekarni lahko dobite blag lokalni analgetik, ki ga nanesete na penis. Počakajte nekaj minut, da začne delovati. Ko so vsi živci omrtvičeni, se lahko začnete samozadovoljevati, lahko ga ščipate, ga tepete in zvijate, čutili ne boste prav nič. In kaj je pri tem zanimivo? Pravijo, da vam pride kar naenkrat in nepričakovan orgazem vas bo presenetil kot strela iz jasnega.

Čajanka
S partnerico si lahko privoščita čajanko, ki pa je precej drugačna od tipičnega angleškega obreda. Vaša draga naj leže na hrbet, vi pa se ji s svojimi genitalijami namestite nad obraz. Vaša jajca naj se dotikajo njenih vlažnih in toplih ustnic, videti pa bo tako, kot da namakate čajne vrečke v skodelico vrele vode. Pred čajanko pa si le, vsaj za dobro svoje drage, obrijte svoje mednožje.

Po Sanchezu pozabite na objem © iStockphoto

 
Pokvarjeni Sanchez
Tisti s slabim želodcem ta odstavek raje preskočite. Sanchez gre takole – med analnim spolnim odnosom dajte penis ven in s prstom obrišite umazanijo, ki se je nabrala. Svoji začudeni partnerici s tem narišite brke, kakršne imajo Mehičani. Ob njenem pričakovanem zgroženju pa ji le zapojte La cucaracha, la cucaracha … Če boste preživeli, ste lahko veseli, da ima vaša partnerica dober smisel za humor. Vi pa se lahko vprašate kaj o njeni higieni.

Puščavska nevihta

Ko vas partnerica na oralni ali kateri drug način skoraj pripelje do vrhunca, svoj penis usmerite proti njenemu obrazu. Pride naj vam v njene oči, kar bo pri njej povzročilo nekaj minutno slepoto, saj vaša sperma vsebuje veliko soli. Draga bo vsepovsod mahala z rokami in vas skušala pretepsti, vi pa lahko ta čas oponašate zvok vetra in ustvarite atmosfero puščavske nevihte.

Rodeo
Med seksom v pasjem položaju svoji partnerici recite: "Joj, še nikoli nisem videl tako debele riti." In v tem trenutku se z vsemi štirimi začnite boriti, da vaš penis čim dlje ne bo ušel iz nje. Ona se bo izmikala kot pobesneli bik, vi pa boste imeli občutek, da ste na rodeu. Če boste zdržali več kot devet sekund, lahko v službi daste odpoved in svojo kariero nadaljujete v barih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.