Magazin
537 ogledov

Spomin na seksi Rusinjo

seksic_istock09102008 Žurnal24 main
Huh, kako lepo se je v teh mrzlih dnevih spomniti na vroče poletno sonce, plažo polno mičnih deklet in ure in ure s prijatelji, s katerimi smo se nazadnje odpravili v Turčijo.

Človek bi pomislil, da bodo povsod le črnolase lepotice, zagorele polti, a je takšno razmišljanje daleč od resnice. Brhka svetlolasa dekleta, modrih, zelenih oči, dolge noge … zagotovo ne domačinke, to se je videlo že od daleč. Prednjačile so Rusinje in prav skupino zelo postavnih ruskih nagajivk je spoznal eden iz naše družbe, ter jih predstavil še nam.

S prstom je nakazal, katera naj bi bila njegova, a tista mi tako ali tako ni padla v oko. Bolj sem se navdušil nad Svetlano, ki mi je od prvega trenutka dala vedeti, da sem ji všeč. Tisti dan je bil tako zanimiv kot še nobeden, večer pa je bil samo logična posledica truda, ki smo ga fantje skozi dan vložili v razvajanje ruskih lepotičk. Videlo se je, da imajo rade denar in lepe stvari, vedeli pa smo tudi, da karkoli se bo že zgodilo, bo ostalo tam in bomo domov odšli sami. Misel na to nas je le še bolj podžgala, zato ni bilo čudno, da smo zvečer v lokalu že pridno grabili za njihova kolena in zadnjice. Naše sporazumevanje je bilo zelo zanimivo, saj smo mešali angleške in slovanske besede, ko pa so te nanesle na seks in podobne reči, smo se sporazumevali le še z dotiki in to brez napak.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

S Svetlano sva se utaborila v mali sobi trosobnega apartmaja in nekaj minut zrla proti morju, ter objeta zaljubljeno migetala s prsti. Moji so bili že tako nemirni, da so se spustili z njenega ramena navzdol po hrbtu vse do zadnjice, njeni pa so se zakopali v moje lase, nakar me je potegnila k sebi in me strastno poljubila. V trenutku, ko sta najina jezika prišla skupaj, sem pomislil, da se prvikrat v življenju poljubljam z dekletom, ki ni iz Slovenije, ko pa sem pomislil, da bom kmalu tudi seksal z njo, pa je vzburjenje v meni še močneje naraslo. Njena desnica se je ustalila na mojemu mednožju, kjer je s spretnimi prsi grabila za vse večjega korenjaka. Njeno momljanje je bilo slišati zadovoljno, še bolj zadovoljno pa je momljala, ko je bila čez nekaj minut na kolenih in sesala mojega velikega potrebneža. Sprva sem gledal proti morju in občudoval lepote narave, nato pa vendarle zbral pogum in pogledal navzdol. Lepotička je ves čas pogledovala k meni in se mi nasmihala, medtem, ko je moj korenjak izginjal v njena usta.

Slekla si je majico, nato še zgornji del kopalk in mi pokazala male seksi joškice, ki so spominjale na nekoliko večje limone. Z obema rokama sem objel njeno glavo in jo nežno potiskal k sebi, ona pa je vse močneje sesala, kot bi želela prvo porcijo naravnost v obraz. Kar je želela, je seveda tudi dobila, saj enostavno nisem zmogel več njenega tempa in pošteno prekril njen iztegnjen jezik. Medtem ko se je v kopalnici umivala, sem iz sosednje sobe zaslišal ječanje in se nasmehnil. Boris je verjetno podivjan naskočil Anastasjo in jo učil domače kmečke ljubezni. Vedno je govoril, da je seks na seniku nekaj posebnega, tokrat pa se je moral zadovoljiti s posteljo v apartmaju.

Svetlana se je vrnila iz kopalnice nasmejana in pohotnega pogleda, lase si je spela v figo in tako je njeno vitko telo še bolj prišlo do izraza. Grabil sem jo povsod, do kamor sem segel, si pošteno privoščil sladki joškici, ki sta dajali videz kislega sadeža in jo neučakano podrl na posteljo. Njene noge so poletele narazen, jaz pa z jezikom naravnost mednje. Tako ječati še nisem slišal nobene, niti ob lizanju, niti ob obdelavi s svojim korenjakom, Svetlana pa je bila slišati kot prava pohotnica, ki živi samo za seks. Imela je povsem gladko pobrito češpljico, majhne sramne ustnice in izredno nabrekel ščegetavček, ki se je tako krasno prilegal mojim ustnicam in se nastavljal mojemu jeziku.
Kar sem začel z jezikom, sem dokončal s tičem, ki je lahkotno zdrknil v njeno češpljo in tam ostal vse dokler ni pričela glasno vpiti: »Prihodjet, prihodjet …!« … se mi zdi, saj mi njene besede še danes odzvanjajo v glavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.