Magazin
33 ogledov

Spomin na tiste lepe čase

seks, strast, poželenje Shutterstock
Moj fant je priložnostno delal v manjšem kinematografu, kjer je skrbel za to, da se je predvajanje filma začelo ob napovedanem času in, da ni prišlo do kakšnih zapletov.

Ves dan sem bila kot na trnih saj sva bila zmenjena, da se dobiva v njegovi delovni sobici od koder je poganjal filme za peščico ljudi, ki jih je hodila gledat.

Prvič sem bila tam in sem sprva le sramežljivo kukala skozi priprta vrata. Pomahal je naj pridem k njemu in mi ponudil stol. Ravno je zagnal večerni film katerega sva si nato tudi sama lahko ogledala z najboljših sedežev.

Smešno se mi je zdelo, da tam spodaj sedi moj starejši brat s svojim dekletom in verjetno tuhta o podobnih rečeh, kot sva midva tam zgoraj. Do ušes zaljubljena sem se mu želela predati kar tam. Upala sem, da bo namignil na to kajti sama nikoli nisem marala storiti prvega koraka.

Sedel je poleg mene, me prijel za roko in potegnil k sebi v naročje. Zardela sem, a bila sem presrečna.

Uvodna špica je bila mimo, pričel se je film, on pa me je poljubil na ustnice in dlan položil na moje koleno.

Nalašč sem se oblekla v kratko krilo, da bi mu pokazala kako lepe in dolge noge imam. Pri devetnajstih sem bila lepotička in pol, prijateljice pa so mi moje atribute še kako zavidale. Obline so se mi nabrale na pravem mestu in ni je bilo punce, ki si ne bi želela takšnih prsi kot so bile moje.

Zdelo se mi je, da ne ve kaj bi prej prijel. Ali moje jedre prsi, ali pa golo koleno, ter poizkusil svojo srečo najti celo pod krilcem. Poljubljal se je strastno in njegov način mi je bil zelo všeč. Z jezikom in ustnicami je znal dati vedeti kako všeč si mu.

Nekaj let starejši, tudi izkušenejši, je bil prava terna za dekleta. Pod seboj sem nenadoma začutila premikanje in, ko sem ugotovila za kaj gre mi je v žilah zavrelo. V želodcu sem čutila mravljice, med nogama pa mokroto, katere je bil še kako vesel, ko je to tudi sam otipal s prsti.

Od trenutka, ko je z njimi smuknil za rob mojih spodnjic in se pričel dotikati vlažne češpljice, sem bila v nekem drugem svetu. K sreči je film tekel brez težav, brat me ni mogel zalotiti in imela sva časa na pretek.

Z obema rokama sem ga grabila za glavo, mu sesala jezik iz ust in hrepenela po tistem čudu, ki se je premikalo pod menoj. Dobro je vedel česa si najbolj želim, zato si je razpel hlače jih nekako potegnil do kolen, jaz pa sem mu sedla nazaj v naročje. Tokrat sem dobro čutila debelo žilo, ki je utripala pod mojim stegnom, postala sem še bolj pohotna in se presedla tako, da sem šla z nogama za njegov hrbet.

Ugledala sem velikega tiča, ki se je ponosno postavljal pokonci, kot bi želel reči: »Poglej me kak lepotec sem!«

In res je bil lep. Oklenila sem se ga z desnico, ter ga pritisnila k svojim povsem mokrim spodnjicam. Čutila sem vročico v licih, ustnice so mi žarele, roka pa se je z okornimi gibi pričela sprehajati po korenjaku. Njegovi poljubi so zasipali moj vrat, glavo sem nagnila močno nazaj, ter s čvrstim korenjakom božala svojo pohotnico.

Nekako sem se osvobodila spodnjic in z največjim veseljem sedla na korenjaka pod seboj. Vzelo mi je dih in kar nekaj časa sem potrebovala, da sem znova zajela sapo. Bilo je prečudovito, ko sem si ga vzela in lahko sem to počela kolikor me je bila volja. Njegovi prsti so se krčevito oprijeli mojih ritnic, ki sta se sprva počasi, nato pa čedalje hitreje dvigovali in spuščali nad njim.

Prsi sem potisnila naprej, še močneje nagnila glavo nazaj in se prepustila omami, njegovim poljubom na svojih prsih in korenjaku v sebi, ki je poskrbel za to, da sem doživela vrhunec vrhuncev in se že nekaj trenutkov kasneje nemočno kremžila na njegovi rami. Film pa je bil še dolg …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.