Magazin
31 ogledov

Spomini na zares seksi božič

seks Shutterstock
Kriza. Prazniki se bližajo in zopet bo treba po nakupih za družino in prijatelje. Sama sem pravi Božiček v rdečem minikrilu in ustrezni kapi, ko pride čas za to. Obožujem praznični december, zalit z veliko kuhanega vina in medice ter druženja s prijatelji.

Lanski prazniki so bili še posebej nori. Najboljši prijateljici sem kupila komplet erotičnega perila, da bi z njim očarala svojega krasnega tipa, potem pa se je zadeva sprevrgla v pravo pohujšanje.

Želela je, da ocenim, kakšna se mi zdi v tistih miniaturnih krpicah, in ko je stopila skozi vrata pred mene, sem obstala kot vkopana. "Mačkaaa! Mijauuu!" Modrček je iz njenih lepih prsi naredil prave bombe, spodnjice pa so se ji prilegale kot ulite. Nagajiv rdeč trakec se ji je usidral med čudovito napeti ritnici, skozi na pol prozorno tkanino pa je bilo mogoče videti pobrito češpljico. Zadaj jih je skupaj držala rdeča pentlja, ki je kar vabila po tem, da jo razvežeš.

V šali sem jo stisnila za joške, ona pa je na moje presenečenje z roko pristala med mojimi nogami. Začudeno sem jo pogledala, ko se mi je približala z obrazom in si vzela poljub. Pa ne kakršenkoli, ampak francoskega. V moje telo je sunila neka neznana energija. Mešanica med strahom in navdušenjem, ki pa se je kaj kmalu zlila v eno veliko, neskončno poželenje. Njeni prsti so zabredli še globlje, moji prsti pa so se še kar oklepali njenih lepih joškic. Znova me je napadla s svojimi polnimi ustnicami, posesala moje in mi jezik strastno potisnila v usta. Ne spomnim se, da bi mi srce že kdajkoli tako močno razbijalo. Pohotno sem stiskala njene obline in se začela drgniti z mednožjem v njeni dlani, ona pa se je že lotila mojih spodnjic pod krilom. Prvikrat sem lahko občudovala intimo na ženski način in se predajala njenim spretnim prstom ter jeziku, ki je bil kmalu povsod na meni.

Potisnila me je s hrbtom na posteljo, da sem sedla, potem pa me je zajahala in me vrgla na hrbet. Znova je posesala moje ustnice, mi slekla puli, nato pa se s posesivnimi usti lotila mojih bradavičk. Zelo globoko sem dihala in po dolgem času se v tem nisem pretvarjala. Fantje radi vidijo, da dekle pripravijo do vzdihovanja, a ni nujno, da so pri tem vedno uspešni. Petri je to brez težav uspevalo.

Naslednji trenutek je izginila med moje noge. Čutila sem, kako spodnjice polzijo z mene, nato pa mi je razprla noge in se s svojimi vročimi poljubi odpravila preko kolena na notranjo stran mojih stegen. Drhtela sem od silnega pričakovanja, občutki v meni so podivjali in ko se je z iztegnjenim jezikom prvikrat dotaknila moje muce, sem stala pred nebeškimi vrati. Dobro je vedela, kako zadovoljiti žensko na ta način. Njene ustnice so si jemale moj nabrekel ščegetavček, vrh njenega jezika pa je previdno drsel okoli njega. Kmalu sem imela tako mokro, da mi je pohotnico brez težav napolnila s tremi prsti. Ječala sem kot še nikoli in si želela, da me pripravi do kričanja ob orgazmu, ki se je napovedoval.

Nato pa me je presenetila, ko se je dvignila nadme, z dlanmi prešla preko mojih napetih prsi in se s češpljico naslonila na mojo. Bil je neverjeten občutek, ko sem prvikrat občutila to vročo pohotnico na moji, kako se drgne obnjo in kako zelo vlažna je. Najini sokovi so se mešali, gumbka sta se vzburjena iskala, najine ustnice pa so se sesale v trenutku, ki ga nikakor nisem pričakovala.

Ljubili sva se nekaj minut, moje dlani so pristale na njeni popolni zadnjici, ki se je napenjala nad mojim naročjem in mi poplesovala med rokami sem ter tja. Tudi ona je sladko ječala, objemala moje golo telo in nenadoma zadrgetala: "Ohh, ljubica … prihajam …"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.