Magazin
692 ogledov

Sprava ob morju

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Bila so leta, ko sem kot prava razuzdanka letala s cveta na cvet in razmikala noge vsakomur, ki mi je bil všeč in je kazal zanimanje zame.

Bila sem nepotešljivo potrebna in po vsakem seksu sem bila pripravljena na še. Darko je bil prvi, ki je v meni prebudil nekaj novega. Dotlej namreč nisem poznala ljubosumja, bilo mi je vseeno, če imava v postelji še eno dekle, ki jo nabija pred menoj, jaz pa se zadovoljujem sama, ampak ko sem izvedela, da se dobiva z neko Sandro … brez mene … Mar nisem dovolj dobra zanj? Se me je naveličal? Takšna in podobna vprašanja so mi rojila po glavi, kar nisem pa hotela dojeti bistva, in sicer da ima pač v postelji drugo in je z njim zgodba zaključena. Kljub temu da se tudi sama nisem branila drugih, pa me je prvikrat v prsih stisnilo in spoznala sem, da mi je bil Darko še posebej pri srcu.
Kar naenkrat drugi niso bili pomembni in sem ga želela nazaj, Sandri pa spraskati lepe modre oči, s katerimi ga je začarala. Ni pričakoval, da bom okoli tega delala takšne probleme, a videti je bilo, da mu moj boj zanj zelo godi.
Presenetila sem ju v njegovem avtomobilu in tako zelo popenila, da je ona ušla domov. Darko je ostal tam povsem miren in celo nekoliko nasmejan. Razširil je roke, češ: "In kaj bi zdaj rada?" Tega pa nisem vedela.

Obrnila sem se stran in začela hoditi od avtomobila, ko je prišel za menoj, me objel od zadaj in mi na uho šepnil, da sem najboljša bejba, kar jih je kadarkoli imel. Mislil je pač, da sva na "free", a se je očitno zmotil. Sladke besede so naju pospremile v njegov avtomobil, ta pa na obalo naravnost v kamp, kjer je imel svojo prikolico. Že med potjo je bila njegova desnica med mojimi nogami, moja levica pa na njegovem tiču, ki je ponosno štrlel ven izza zadrge. Verjetno se ni bilo preveč varno takole voziti naokrog, ampak k sreči se je vse v redu izteklo. Do prikolice nisva takoj prišla. Parkirana pred njo sva najprej zazibala avtomobil. Končno sem lahko povsem prišla do korenjaka, ki me je že ničkolikokrat potešil in kmalu že jezdila na njem s svojo žgočo muco.

spolnost, ladi, seks, morje, pla%C5%BEa | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Prvikrat med seksom nisem pomislila na nekoga drugega in prvikrat mi je prišlo prej kot njemu. Bila sem glasna in verjamem, da so naju sosedje slišali. Nisva se ubadala z njimi, pač pa sva raje vsa razcapana vstopila v prikolico. Zatohel vonj se je počasi izgubil skozi odprta vrata in do naju je prišel zrak, ki je dišal po morju. Odvrgla sva vse cunje s sebe, nato pa pošteno razmetala njegovo posteljo. Z glavo sem ves čas butala ob prožno steno, a ni bilo tako hudo, da bi ga motila. Raje sem jo še bolj zvila nazaj in se z nogama uprla v strop nad nama.

Vsakokrat, ko je svojega korenjaka zarinil v mojo češpljo, sem z nogama sunila navzgor, da se je strop izbočil, nato pa se vrnil na svoje mesto, ko sem noge oklenila okoli njegovega potnega hrbta. Rekel mi je, da bova tam ostala ves vikend, a je vprašanje, če bova videla kaj morja, saj ima namen ves čas samo seksati z menoj. Bilo mi je vseeno, tudi sama sem si želela le tega, čeprav se ne bi bilo slabo dati dol recimo kje na samem ob obali. Naslednji dan sva vendarle odšla proti valovom in odkrila samoten košček plaže, kjer sva se onegavila že sredi belega dne, nato pa se zvečer še enkrat vrnila tja. Kadarkoli sem lahko, sem z roko držala za njegovega velikega tiča in ga spravljala v obup. Boleče mu je stal vsaj polovico dneva, celo takrat, ko sva ga šla ohladit v morje. Seks v vodi je bil najbolj vznemirljiv še posebej takrat, ko sva to počela sredi belega dneva in je okoli naju kar mrgolelo kopalcev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.