Magazin
26 ogledov

Spregovorili člani ansambla, ki je igral med napadom

eagles of death metal Žurnal24 main
Napad v Parizu se je zgodil med koncertom skupine Eagles of Death Metal. Člani ansambla so po vrnitvi v ZDA prekinili molk.

"Čeprav smo doma in na varnem smo zgroženi in še vedno poskušamo dojeti, kaj se je zgodilo v Franciji," so zapisali v izjavi in dodali, žalujejo skupaj z vsemi, ki jih je prizadel teroristični napad. 

Na njihovem koncertu v dvorani Bataclan je napadalec pokosil 89 ljudi, med njimi tudi prodajalca spominkov Nicka Alexandra in tri zaposlene pri njihovi založbi, poroča BBC.

"Naše misli in srca so pri naprej in predvsem pri našem bratu Nicku Alexandru, našim tovarišem iz založbe Thomasom Ayadom, Marie Mosser, and Manujem Perezom in z vsemi prijatelji in oboževalci, ki so umrli v Parizu, ter z njihovimi prijatelji, družinami in ljubljenim," so zapisali. 

V izjavi so se zahvalili francoski policiji, FBI, ameriškemu in francoskemu zunanjemu ministrstvu in vsem na kraju napada, ki so jim pomagali med to preizkušnjo. 

Vsi njihovi koncerti so sicer do nadaljnega odpovedani. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.