Magazin
23 ogledov

Spustite svež veter med rjuhe

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Le malo truda in motivacije je potrebno, da bo seks spet postal vznemirljiv, kot je bil na začetku razmerja. Nov prostor in občutek prepovedanosti lahko dá seksu popolnoma nove dimenzije.

Krizi spolnega življenja se lahko izognete s ščepcem navdiha in razgibanosti. V dalj časa trajajočem razmerju se kljub rednim spolnim odnosom ali ravno zato rado zgodi, da postane spolna igra rutina. Za nov veter v ljubezenskem življenju poskrbite z novimi tehnikami, položaji in prostori. Le malo truda in motivacije je potrebno, da bosta spet poskočna, kot sta bila na začetku vajinega razmerja.

Pralni stroj, izum stoletja
Zakaj bi seksali le v postelji, preizkusite pralni stroj, stopnice, avto … Če vam beseda pralni stroj ne požene krvi po žilah, si predstavljajte svojo boljšo polovico na stroju, medtem ko je centrifuga v polnem teku. Ko bo vaš stroj začel s centrifugo, je čas za akcijo!

Pohotne sličice in vroči filmi
Verjetno ste že kdaj pomislili, da bi lahko vajino živahno poskakovanje po postelji kdaj posneli ali pa vsaj fotografirali. Če vam zaradi možnosti vdora v intimo s strani tretje osebe ideja ni preveč ljuba, se opazujte v živo. Tudi odsev  v ogledalu ob soju sveč zna biti vroč spomin na boljšo polovico, ki vas bo razvnel še večkrat.

Vroči vzglavniki
Vzglavniki niso samo za spanje. S pravilno podloženimi vzglavniki boste lahko izkusili močnejše in intenzivnejše užitke. Uporabite ga kot seksualni pripomoček. Tudi stopnice so mamljiva točka. Vzglavniki vam bodo prav prišli tudi tam, saj si ne želite odrgnin na kolenih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.