Magazin
1454 ogledov

Stal mi je za znoret

seks, par, partnerja, erotika Žurnal24 main
Ko se je nalašč sklonila pred menoj, da so ji masivni joški odrinili majico in se mi predstavili, sem bil končno prepričan, da si me resnično želi.

Že nekaj časa mi je kolega skušal dopovedati, da se je Sonja ogrela zame, a mu nisem želel verjeti. Takšne babnice se pač ne lepijo name in le zakaj bi se kar naenkrat Sonja, ki si lahko privošči prav vsakega, ki bi ji zapel za oko?

 

Pogledala je navzgor proti meni, se mi nasmehnila in si popravila okroglini, ki bi kmalu da končali na mizi pred njo. Še enkrat me je pogledala, nato pa mi pokazala hrbet, ali bolje rečeno svojo zadnjico, na kateri so se skozi tesne bele hlače kazale ultra minimalistične tangice. Šalili smo se, da jih je naredila sama kar iz nekoliko bolj širokih vezalk. Še enkrat se je sklonila in mi pokazala še napeta hlebčka, ki sta neumorno žvečila tisto, kar naj bi bile njene spodnjice. Najraje bi vstal, jo zagrabil za rit in nategnil kar tam sredi vrta, kjer se je odvijala velika zabava.

 

Od žara so se vili čudoviti vonji pečenega mesa, ljudje so naokoli hodili s pivom v roki, jaz pa se nisem mogel niti premakniti s svojega stola. Stal mi je za znoret in prikrite poteze z roko pač niso pomagale kaj dosti v nameri, da bi si korenjaka potisnil nekam kjer ne bi bil tako zelo opazen. V vsakem primeru je izboklina prav neprijetno štrlela iz hlač, zato sem raje pogledal v nebo in mislil na delo, ki me je čakalo doma. Zaleglo je.

 

Končno sem lahko odskočil od stola in se pomešal med prijatelje, ki so me že kar nekoliko pogrešali. Pa sem izginil ponovno. Sonja mi je z druge strani vrta mahala naj pridem k njej in med hojo tja, se mi je v hlačah znova pričel prebujati sestradan stvor. Ko sem prišel do nje, me je opazno zadovoljna ošvrknila s pogledom preko mednožja, me prijela za roko in potegnila za seboj. "Pridi, rešiva tole težavico!“ Bil sem osupel in še preden sem se lahko dodobra orientiral, sva se znašla na samem ob potočku, ki je tekel pod hišo. Tja ni zahajal nihče, a vseeno je bilo precej preveč svetlo in na odprtem, da bi se počutil varnega pred tujimi očmi. Ona pa na to ni kaj dosti dala. Mešanica alkohola in stalno prisotne pohote je iz nje potegnila pravcato potrebnico, ki bi dala kjerkoli. Na mah mi je potegnila kratke hlače do kolen, brez zadržka zgrabila za debelega in v trenutku trdega tiča, ter ga pričela navijati v svoji levici. Njen jezik je divje opletal v mojih ustih, njene ustnice pa so izmenično sesale zdaj jezik, zdaj ustnice. In končno tudi mojega tiča, ki je v mojem izbuljenem pogledu v celoti izginjal v njena usta. Joški si je potisnila iz majice in mednju ujela mojega korenjaka, da sem z njim suval naprej in nazaj, kot bi imel pred seboj njeno čvrsto ritko. Ni dosti manjkalo, pa bi mi prišlo. Prišlo naravnost po njenem obrazu in joških, ki so tako seksi objemale mojega lepotca. Še enkrat več ga je vzela v usta, nato pa vstala, se slekla še sama in se z rokama naslonila na veliko skalo ob potoku. "Nažgi me od zadaj! Saj ti je všeč tako ne?" Seveda mi je!

 

Pritiskal sem jo, kot bi bila to disciplina na olimpijskih igrah, sam pa v borbi za zlato. Kar glasno je javkala ob vsakem mojem naletu, a šum potočka pred njo je zadovoljivo utišal njene pohotne vzklike. Bilo je fenomenalno, a žal sem vedel, da bo še prekmalu vsega lepega konec. V meni je vrelo, brbotalo in se nabiralo, na koncu pa silovito eksplodiralo. Še ravno pravi čas sem tiča potegnil iz objema vroče in žal še nepotešene češpljice, toda moral sem. Naslonil sem ji ga med ritnici in veselo prihajal po njenem usločenem hrbtu, po majici in na koncu še po ritnicah, kateri je morala nato v čepe sprati v ledeno mrzlem potočku. Za zvečer sem ji ostal dolžan …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.