Magazin
27 ogledov

Stand up Stend Ap

1/2
Žurnal24 main
V sredo, 6. 8. 2008, se je v sklopu Trnfesta odvijala komedija Stend Ap. Občinstvo so do solz nasmejali komiki Perica Jerković, Vid Valič in Tin Vodopivec.

Anekdote komikov so letele na vsakdanje teme, srednješolske dogodivščine, legalizacijo marihuane, zadete redarje, nos Edija Pucerja , manjkal pa ni niti imitatorski program. Šale, ki so jih stresali kot za šalo, so bile duhovite, dovolj skrbno izbrane in tudi profesionalno izvedene.

Program smeha je odprl in zaključil Vid Valič , sicer že nekaj časa dober prijatelj odrskih desk. Kalil se je v improligi, se udeležil mnogih igralskih delavnic, bil tudi na izobraževanju v Los Angelesu, nazadnje pa ga je pot zanesla tudi v vode stand up komedije, kjer se je v kratkem času uveljavil kot eden od najudarnejših stand up komikov v Sloveniji. Drugi v vrsti komikov je množico navzočih zabaval Perica Jerković . Lastnoročno je pod okriljem kluba študentov občine Koper pognal v tek festival stand up komedije, imenovan Ceu Smeh. Dogodek je bil tako uspešen, da so ga izvajali štiri leta. Za tretjo "dozo" smeha pa je poskrbel Tin Vodopivec . V prvem slovenskem soočenju stand up komedijantov, poimenovanem Last Comic Standing, v organizaciji Radia Študent, ga je publika skupaj z Vidom Valičem izbrala za zmagovalca. Posebna čast ga je doletela junija 2008, ko je kot "uvodna točka" nastopil na koncertu Julia Iglesiasa pred polno Halo Tivoli.

Vsi navdušenci tovrstnega programa, ki jih glede na obiskanost dogodka ni malo, pa nestrpno pričakujejo festival stand up komedije , ki se bo dogajal na Ljubljanskem gradu med 15. in 17. avgustom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.