Magazin
56 ogledov

Staro pohištvo za novo

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Včeraj so na gradu Fužine odprli 22. Bienale industrijskega oblikovanja (Bio), ki bo trajal do 7. novembra.

V Muzeju za arhitekturo in oblikovanje na gradu Fužine v Ljubljani si lahko do 7. novembra ogledate kar 132 razstavnih del iz 32 držav, vsak četrtek ob 18. uri in vsako nedeljo ob 15. uri pa so tudi vodeni ogledi po razstavi.

Predelava pohištva
"Pester je tudi spremljevalni program. Imamo recimo delavnico Trgovina, kamor lahko obiskovalci prinesejo kakšen star kos pohištva, ki ga bodo magistri šole Royal College of Art in člani Grupe predelali, v zameno pa vzamejo nov predmet po lastni želji,” je povedala Špela
Šubic
, sekretarka Bia.

Nedeljske delavnice
Poskrbeli so tudi za otroke, saj bodo vsako nedeljo ob 11. in 15. uri zanje organizirali ustvarjalne delavnice, prav gotovo pa jim bo zanimiva tudi razstava.

Lesena igrača
V spremljevalni program spadajo tudi predavanja – danes denimo bo ob 18. uri na Gospodarski zbornici Slovenije predavanje Kako ohraniti resnično v virtualnem svetu –, vabijo pa tudi k sodelovanju na anonimnem natečaju za oblikovanje pametnih kuhinjskih dodatkov za Gorenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.