Magazin
20 ogledov

Ste bili na Čarobnem dnevu?

Čarobni dan
1/17
Žare Modic
Včeraj se je na Čarobnem dnevu na Bledu zbralo več kot 18.000 mladih in starih. Ste bili med njimi tudi vi?

"Kljub temu, da smo tokratni Čarobni dan morali nekajkrat prestaviti zaradi vremena, sem danes več kot vesela, da je prišlo toliko družin, da skupaj preživljamo kvaliteten čas, da se imamo lepo in da beseda čarobno ni le pridevnik na papirju," je povedala Barbara Novak iz Netvizije.

Med nastopajočimi tudi Demetra

Na čarobnem odru so se že od dopoldanskih ur menjali nastopajoči, tekom dneva pa se jih je na odru zvrstilo malo morje. Med drugim smo videli tudi nastop Demetre Malalan, Denisa Chorchypa, Gašperja Riflja, Nuše Derenda, plesne skupine Jay dance studia, mladih pevcev glasbenega studia Osminka, Popsing


Otroci, mladostniki in mladi po srcu so se zabavali tudi ob številnih nagradnih in družabnih igrah, kreativnih delavnicah, gledališki predstavi in Vzajemkovem teku za najmlajše. Na svoj račun so prišli tudi tisti, ki radi pogledajo vedno atraktivne nastope radovljiških mažoretk in mladih drsalk blejskega drsalnega društva Labod Bled.

Prišle tudi zvezdniške družine

Na Bled je prišlo tudi veliko estradnih družin, med njimi pevec Gregor Skočir z družino, teniška igralka Maja Matevžič s hčerko, frizer Stevo z družino in blejski veslaški as Janij Klemenčič. Nastop svojih hčerk drsalk sta iz prve vrste spremljala tudi Jure in Alenka Košir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.