Magazin
19 ogledov

Ste iz pravega testa, da postanete bogati?

Boste obogateli tudi vi? Žurnal24 main
Ni vam treba igrati iger na srečo ali priigrati denarja na kakšni televizijski nagradni igri ali kvizu – potrebujete le pravi pristop. Preberite naslednje namige.

Ustvarite si srečo
Uspešni ljudje si sami ustvarjajo možnosti. Imate sposobnost ustvariti ali opaziti poslovne priložnosti? Sprejmite prave odločitve na osnovi svoje intuicije. Imejte pozitiven odnos do življenja in zaupanje vase ter v svoje sposobnosti za dosego zastavljenega cilja. Vse to je potrebno za uspeh in kopičenje bogastva. Srečni in zadovoljni ljudje so vedno na preži za dobrimi priložnostmi in srečnimi dogodki. Tisti nesrečni posamezniki pa tovrstna znamenja prezrejo, saj so omejeni v svojem razmišljanju in dojemanju stvarnosti.

Osrečite še druge
S tem, ko pomagate drugim, jih spoštujete in osrečujete, pomagate pa tudi sebi. Kajti dobro se z dobrim vrača – in se ob tem še poveča.

Nikoli se ne nehajte učiti
Uspešni ljudje so vedno oboroženi z informacijami in na lovu za novimi priložnostmi, na osnovi katerih lahko v prihodnje gradijo, jih oblikujejo in razvijajo. Ko pomislimo na tveganje, nas večina pomisli na nevarnost neuspeha, povezanega z njim. Ravno nasprotno! Pomislite na številne možnosti pozitivnih stvari, ki jih prinaša tveganje. Ni zastonj namreč rek: "Kdor ne reskira, ne profitira," ali pa: "Sreča je na strani pogumnih."

Poraz je nujen za zmago
Izgubljanje nikakor ni zabavna stvar in vsakega od nas vsaj za trenutek pobije na tla. Vendar ne pozabite – poraz je ključnega pomena za zmago. Kadar določen projekt ali naložba ne gre po načrtu, ki smo si ga zamislili, ne obupajte. Raje preučite proces sprejemanja odločitev in ugotovite, kaj je šlo narobe. Iz napak se namreč lahko največ naučimo.

Ocenite tveganje
Ko se pojavi priložnost, jo zgrabite z obema rokama. Ne obotavljajte se, saj se kaj lahko zgodi, da jo za vedno izgubite. Skoraj vsaka odločitev s seboj nosi tudi določeno stopnjo tveganja. Če se boste odločili za bolj tvegano potezo (na primer večmilijonsko naložbo), je najpomembnejše, da verjamete v uspeh in dobiček. Brez upanja že na začetku nimate možnosti. Zato prepoznajte dobro priložnost, pretehtajte dobiček in morebitno izgubo svojega vložka, se odločite in bodite uspešni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.