Magazin
77 ogledov

Ste nasedli Luki iz Survivorja?

Luka Pašič Youtube
Na spletu smo zasledili video o hitrih zmenkih za samske, v katerem nastopa tudi tekmovalec letošnjega Survivorja. Treba je priznati, da ima igralski talent.

Neka organizacije, ki organizira različne dogodke za vse, ki iščejo svojo boljšo polovico, je posnela promocijski video o hitrih zmenkih. V njem smo preoznali Luko Pašiča, tekmovalca letošnjega šova Survivor.

"Sem bil že na ene par hitrih zmenkih in sem spoznal že ene par simpatičnih punc. V vsakem primeru smo se pa našli skupinica, da smo šli skupaj v kino, kakšen izlet ..." je v videu povedal Luka, zato nas je zanimalo, kako uspešni so bili hitri zmenki zanj.

"Joj ne, jaz nisem sodeloval pri zmenkih, izključno pri snemanju promocijskega videa sem pomagal. To je bilo pred približno petimi leti. Prijateljica ima to organizacijo za samske in me je prosila, če ji lahko pomagam," je za Žurnal24 povedal Luka. Ste mu nasedli? Nam se je zdel zelo prepričljiv, njegov nastop pa tako dober, da smo mu verjeli vse, kar je povedal o dogodku.

Luka je zdaj srečo zaljubljen v svojo izbranko Valerijo, s katero načrtujeta poroko v naslednjem letu. In ne, Valerije ni spoznal na hitrih zmenkih, zaljubila sta se v fitnesu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.