Magazin
496 ogledov

Ste tudi vi to opazili na Denisu Toplaku?

denis toplak
1/3
Planet TV
Denis Toplak ves čas v podobnih majicah … Le kaj tiči za tem.

Če gledate oddajo Brez cenzure, ste verjetno že opazili, da komentator Denis Toplak ves čas nosi majice, ki jih krasijo ženske ustnice. Kaj tiči za temi kreacijami?

Denis nam je razložil, da so majice delo modne oblikovalke Saške Pavlič, ki je z njim navezala stik. Gre za blagovno znamko With love by Saska, ki, po besedah Pavličeve, "združuje strast, ljubezen, edinstvenost“.

"Obožujem 'deep house' glasbo, ki je vedno moja spremljevalka pri risanju. Imam dve liniji majic - prva so moje kreacije, moje slike, ki jih narišem sama. Lik je vedno ženska, ki je strastna, lepa, nežna ali energična. Druga linija majic so seksi majice s tiski fotografij, na katerih so seveda tudi večinoma ženske, ki izžarevajo veliko seksapilnost, a vse v meji okusne erotike. Všeč so mi tatuji, zato je tudi večina žensk na majicah potetotovirana,“ je za Žurnal24 povedala oblikovalka in dodala, da je največja nagrada za njeno delo zadovoljna stranka.

In zakaj se je odločila, da bo Toplak obraz njenih del? "Denis je pravi tip za moje majice in z veseljem sva se dogovorila za sodelovanje, saj ima prav to, kar moje majice poosebljajo - mladost, energijo, seksapilnost, športno telo s tetovažami in samozavest. Poljub na majici nikoli ne bo manjkal. Vse je namreč ena sama velika ljubezen.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.