Magazin
46 ogledov

Ste za divji seks v avtomobilu?

seks avtomobil Žurnal24 main
Ste se že znašli v situaciji, ko vaju je s partnerjem "zagrabilo" med vožnjo? Parkirajte, se predajte strastem, pri tem pa pazita, da vaju ne zasačijo.

Včasih je potrebno začiniti spolno življenje, zato vam priporočamo, da izkoristite še kakšne dobre lastnosti avtomobila. Za začetek – parkirajte ga. Sredi dneva boste težko našli osamljen kraj, medtem ko bo parkiranje kjerkoli sredi noči veliko bolj uspešno. Preberite si, katere položaje lahko pri tem izkoristite.

Seks na zadnjem sedežu
Pri tem položaju bo zagotovo v pomoč večji avtomobil. Lahko spustite sedeže in dvignete noge sopotnice visoko v zrak ali pa jo položite na zadnji sedež, pri čemer imejte odprta vrata.

Seks na prvih sedežih
Seveda ni treba spet omenjati, da vama bo šlo precej v prid, če bo avtomobil večji, toda iznajdljivi pari bodo zagotovo našli udoben položaj. Priporočamo vam, da položita sopotnikov sedež, ženska pa naj zajaha svojega partnerja. Slednjemu sicer ne bo treba preveč garati, užitek bo pa zagotovo obojestranski.

Seks med odprtimi vrati
Odprite vrata avtomobila, moški pa naj bo za žensko, ki naj eno nogo položi v notranjost avtomobila, drugo pa na tla.

Seks na havbi
Položaj, pri katerem ženska leži na havbi, in ovija noge okrog moškega, ki stoji pred njo, je vrhunski. Tudi pločevina ni tako neudobna kot majhna notranjost avtomobila. Seveda pri tem položaju obstaja več možnosti, da vaju opazijo, zato bodita pazljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.