Magazin
8746 ogledov

Ste že slišali pesem, ki podira rekorde

Harry Styles Profimedia
Skladba As It Was britanskega glasbenika Harryja Stylesa že 15. teden zapored kraljuje na vrhu Billboardove lestvice najbolj priljubljenih skladb v ZDA. S tem je postala najdlje obstoječa skladba britanskega glasbenika na prvem mestu lestvice in hkrati edina skladba posamičnega izvajalca, ki se je tako dolgo obdržala na lestvici.

Med britanskimi glasbeniki sta pred Stylesom takšen uspeh dosegla Mark Ronson s skladbo Uptown Funk in Elton John s Candle In The Wind, ki sta bili vsaka po 14 tednov na prvem mestu, poroča BBC.

Po 15 tednih na vrhu lestvice singlov je As It Was postala četrta med skladbami, ki so zabeležile največ zaporednih tednov na prvem mestu lestvice. Skladba Old Town Road, ki je nastala v sodelovanju med Lilom Naso in Billyjem Rayjem Cyrusom, je prvo mesto na lestvici zasedala rekordnih 19 tednov. Tri tedne manj so kraljevali Luis Fonsi, Daddy Yankee in Justin Bieber s skladbo Despacito ter Mariah Carey in Boys II Men s skladbo One Sweet Day.

Poleg Eminema in Princa je Harry Styles eden izmed redkih glasbenikov, ki so uspeli sočasno zasesti prvo mesto na glasbeni lestvici in lestvici najbolj predvajanih filmov v ZDA.

Film Don't Worry Darling, ki ga je režirala njegova partnerka Olivia Wilde, je po poročanju BBC zelo odmeven, saj so poleg igralske zasedbe, v kateri so Florence Pugh, Chris Pine in Harry Styles, veliko medijske pozornosti pritegnili tudi dogajanje v zakulisju in prepiri zunaj filmskega platna.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.