Magazin
54 ogledov

Stene navdihnite z domišljijo

1/39
Žurnal24 main
Stenska dekoracija je pomemben del podobe doma.

Naj vas nosi domišljija
Pri poslikavi sten se velikokrat zatakne ravno pri izvedbi, zato so v zadnjem času izredno popularni že izdelani motivi. Stenske dekoracije, ogledala, stenske nalepke, zanimive ure, poslikave sten ... Lahko jim rečete, kakor želite. Vse to je namenjeno dobremu vzdušju. Če imate manjši prostor, si omislite dekorativna ogledala, ki bodo vsaj nekoliko povečala prostor.

Vsakokrat drugačne
Naj vaš prostor zaživi in naj stene spregovorijo vsakokrat drugače. Postanite sam svoj oblikovalec in spremenite svoj dom v svojevrsten prostor, kjer boste z veseljem preživljali ure in ure.

Naravni materiali
Vedno bolj moderen je tudi kamen na steni, ki je lahko mat ali pa se sveti v polnem sijaju. Lepota kamna se še bolj izrazi v kombinaciji z drugimi materiali. Kot stenska obloga deluje toplo, povečuje vrednost ambienta in obogati identiteto prostora. Tudi les dopušča veliko možnosti. Barvo in vrsto lesa izberite glede na ostalo pohištvo. Les lahko v vašem domu zavzema le določene dele sten ali pa celoten prostor. Poglejte fotogalerijo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.