Magazin
712 ogledov

Štiri ideje, kam za valentinovo

letalo Shutterstock
Do praznika zaljubljencev je še en teden, časa za organizacijo romantičnega razvajanja v dvoje je torej še dovolj. Kratek pregled ponudbe kaže, da se imate lahko za letošnje valetinovo čudovito. Ljubljeno osebo popeljite v višave ali jo erotično hipnotizirajte.

Visoko nad oblake

Če si želite, da bi vam srce za valentinovo bilo hitreje – pa ne samo zaradi ljubezni –, si privoščite nekaj adrenalinskega. Dveurni panoramski polet z majhnim letalom ob severni slovenski meji s krajšim postankom v Bovcu ali Lescah (na vašo željo) vas bo stal 360 evrov na osebo. Polet organizira podjetje Aviofun iz Slovenj Gradca. Za 192 evrov (za oba) pa lahko poletite nad Karavankami, Prekmurjem, Savinjsko dolino, Zasavjem ... ob vzhajajočem soncu. Ponudnika poleta najdete na 
Sanjskadarila.si.

Romantično v Lipici

Hotel Maestoso v Lipici zaljubljencem ponuja paket Valentinova pravljica, ki vsebuje valentinovo večerno drsanje na lipiškem drsališču, romantično večerjo ob spremljavi klavirskih melodij, nočitev z zajtrkom in ogled znamenite lipiške kobilarne.Za to ponudbo boste odšteli 194 evrov, cena pa velja za dve osebi.

Hipnoza za pare

Odpotujete lahko tudi samo v mislih. Delavnica erotične hipnoze za pare vas bo naučila, kako s posebnimi metodami povečati užitek in okrepiti povezanost s partnerjem. Cena za štiriurno delavnico v Ljubljani je 172,50 evra na osebo.

Kulinarično razvajanje

Restavracija trendovskega hotela Cubo v središču Ljubljane ni namenjena le hotelskim gostom, temveč vsakomur, ki rad uživa v prijetnem ambientu in dobri hrani. Na valentinovo pripravljajo prav poseben ljubezenski meni, ki bo vseboval solato s kraljevimi gamberi z jagodnim prelivom, rižoto s šparglji, gamberi, paradižnikom in popečeno tuno ter file divjega brancina na zeliščni polenti z omako iz mandarin, pa še kakšno presenečenje se bo našlo. Cena za dve osebi je 60 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.