Magazin
303 ogledov

Stoječi položaj za zahtevne

Stoječi položaji so zahtevni tako za moškega kot za žensko. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Če med seksom radi preizkušate različne položaje, potem ste zagotovo navdušeni nad malce zahtevnejšo spolno prakso.

Seksualni položaji, pri katerih partnerja stojita oziroma stoji vsaj eden od njiju, drugi pa je priklonjen, v njegovem naročju ali kaj podobnega, spadajo med najzahtevnejše položaje, saj od partnerjev zahtevajo kar nekaj spretnosti in moči. Te položaje je namreč zelo težko izvajati, če moški nima dovolj kondicije, veliko pa je odvisno tudi od teže ženske in njene gibčnosti.

Za močne moške
Pri tem položaju je pomembno predvsem, da je ženska vitka, moški pa ima močne roke. Moški se nasloni na steno in žensko dvigne v naročje, pri tem pa ji zadnjico podpre z dlanmi. Ženska se mora moškega oklepati z nogami, pri tem pa mora paziti, da ga ne ovira pri suvanju. Priljubljen je tudi položaj, pri katerem je na steno naslonjena ženska.

Seks v majhnem prostoru
Neredko se zgodi, da nas strast prevzame v majhnem in zaprtem prostoru, zato je v takšnem primeru najbolje, da partnerja stojita s telesi obrnjena drug proti drugemu. Če je ženska manjša, naj moški pokrči noge. Ženska dvigne stegno ob stegno moškega in mu s tem omogoči globlji prodor.

Za strastne
Priljubljen stoječi položaj je tudi tisti, ki se ga izvaja tako, da se ženska nagne naprej in se z rokami opre ob tla, moški pa vanjo prodre od zadaj. Ta položaj je izjemno zahteven za žensko, saj se mora pri njem držati zelo čvrsto, da ne bi padla. Položaj moškemu omogoča globok prodor v nožnico in večji nadzor nad suvanjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.