Magazin
21 ogledov

Stran z osvežilci zraka

Ga res potrebujete? Žurnal24 main
Vas v stanovanju moti neprijeten vonj? Nikar zaradi tega ne posezite takoj po osvežilcu zraka. Če vam je mar za svoje in za zdravje svoje družine, jasno.

Večina osvežilcev zraka vsebuje kemikalije, ki lahko povzročajo glavobole, izpuščaje, omotičnost, migreno, kašljanje in podobno. Poleg tega osvežilci, kot so parfumi in spreji, neprijetnega vonja večinoma ne odženejo, temveč ga le "zamaskirajo" s svojim vonjem.

Poskusite torej z bolj prijetnimi in predvsem bolj naravnimi rešitvami. Prva in najboljša je vsekakor ta, da prostor dobro prezračite. Neprijetnega vonja pa se boste rešili tudi s pecilnim praškom, ki ga stresite v posodico, postavljeno sredi sobe.
 
Če bi vseeno radi, da vaše stanovanje zadiši po določenem vonju, uporabite vodo, ki ji dodajte cimet, sveže narezan ingver, rožmarin ali baziliko, ali pa v kozarec vode iztisnite kar limonin sok. Ko letni čas to dopušča, pa bo vaše stanovanje odlično odišavil  tudi šopek iz vejic brina ali drugega dišečega iglavca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.