Magazin
39607 ogledov

Strašljivo obdobje za Wernerja: Prejšnji mesec umrl oče, zdaj še večji udarec

Werner C.C.
Pred manj kot enim mesecem je Wernerju umrl oče, zdaj je sporočil, da je preminila še mama Darja.

Wernerjeva mama je pred kratkim praznovala 90 let. Umrla je v spanju, je sporočil pevec.

Od mame poslovil s čustvenim zapisom na Facebooku: "Čeprav je tvoje divje slovensko srce želelo ostati z nami, je tvoja duša močno pogrešala očeta...tvojo največjo ljubezen, s katero si preživela 62 let. Včeraj sem se nenačrtovano zapeljal k tebi na Hrvaško. Samo za eno uro, da te močno objamem in poljubčkam, ter da ti povem: 'naj bo tako, kot izbere tvoja duša'. Danes si zaspala. Še preden si odšla, si se v snu nasmehnila. Potem se je ustavilo. Vem, da ti je oči podal roko, ki si jo tako iskala od takrat, ko je odšel. Tam nekje sta se zopet srečala in naj bo vajina ljubezen blagoslovljena ter zapisana z zlatimi črkami za vse večne čase. Rad vaju imam. Hvala za vse, kar sta mi dala in me naučila."

Več o očetovni smrti lahko preberete na tej povezavi.

Komentarjev 5
  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 09:23 14.april 2022.

    Prav je da vsak žaluje za svojimi ljubljenimi tako kot misli da je prav in tako dolgo kot hoče. Werner, noben ne pozna težine drugega ob izgubi...še posebej matere. Drži se

  • Dusan12 09:06 14.april 2022.

    Moje iskreno sožalje, a sam ne bi nikoli, sploh v medijih ne, oznanjal svojo bolečine. Tip na vse načine išče medijsko pozornost, tudi preko trupl.

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 06:23 14.april 2022.

    Sorry, samo to je se bol pateticno kot kaka njegova "pesem". No, zdaj ma vsaj spet nekaj materijala za svoje zalostinke.