Magazin
969 ogledov

Strasten seks pod drevesi

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Sprva sem se kar malce zbala, da sem si izbrala preveč mirnega in tihega tipa.

Na trenutke je deloval nebogljeno kot nedolžno jagnje, a kljub temu me je nekaj na njemu neustavljivo privlačilo. Nisem si izbirala ženina, želela sem le tipa, ki mi bo všeč in bo z veseljem preživel z menoj noč ali dve. Brez vseh obveznosti in skrbi o prihodnosti. Saj to hočejo vsi tipi, mar ne? Tega sem se držala, ko sem se mu pričela obešati okoli vratu. Pričakovala sem, da me bo vsaj nekajkrat prijel za rit ali pa predrzno namignil na sprehod ob obali. Pa nič.

Sama pri sebi sem že pričela dvomiti in si dejala, da sem si znova izbrala nekega lesenega, sicer lepega fanta, ki pa ni vedel, kako se rečem streže, ko mu mlada razuzdanka namigne na akcijo.

Basi iz ogromnih zvočnikov so pretresali moje čedalje bolj pohotno telo, v glavi pa se mi je porodila neka mešanica navdušenega pričakovanja in vse bližjega razočaranja. Bolj kot z menoj se je ukvarjal s svojimi prijatelji, eden od njih pa mu je ves čas nekaj prigovarjal na uho. V nekem trenutku se je nasmehnil in pogledal proti meni. Upala sem, da mu je dal kak pameten nasvet, kajti potrpljenja prav dosti nisem imela več. Ko je naslednjič prišel k meni, me je objel in me potegnil na plesišče. Njegova desnica je pristala na moji zadnjici in končno se mi je preko lic raztegnil nasmešek. Kako minuto ali dve sva se vrtela, on je grabil za mojo ritko, ki je pod ohlapnim krilcem čakala nanj, nakar mi je rekel na uho: »Sem se bal, da bom ujel kako klofuto.«

Hja, torej ga je bilo resnično strah? Šlo mi je na smeh, po drugi strani pa sem pomislila ali naj drugič naokoli hodim z napisom na majici: »Potrebna sem, iščem trdega tiča.« Ko sva se znašla na samem pod drevesi, me je ves čas vleklo na tla. Želela sem čim prej v roke dobiti njegovega tiča, on pa je znova okleval. Nekoliko jezno sem mu dejala: »Pa ti sploh bi ali ne bi?!«

Nasmehnil se mi je in odvrnil: »Bi, bi, le ne bi rad legel na kak uporabljen kondom.«

seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Dal mi je vedeti, da natanko ve, kje sva, in da je verjetno tudi sam že odvrgel kakšnega. Bilo mi je vseeno, saj ga nisem hotela za moža, le dol sem se hotela dati z njim in si popestriti vikend. Po tistem sva se precej dobro ujela in kmalu sem se lahko igrala z zares velikim korenjakom, ki je silil v moja usta. Sedel je na leseni klopi, blizu ni bilo žive duše, jaz pa sem s koleni mečkala mehka tla pod njim. Zares navdušeno sem zrla v tiča pred seboj, ki očitno še ni prenehal rasti. Prav počasi sem se ga lotila z jezikom ter prisluškovala, kakšen bo odziv njegovega lastnika. Ta je zadovoljno mrmral in me božal po laseh, z drugo roko pa je segel v žep jopice in na klop ob sebi odložil svetleči zavitek. Še nekajkrat sem pohotno cmoknila preko debelega vrha korenjaka, se s prsti še enkrat več potopila v mojo silno potrebno mucko ter namignila, da bom zajahala lepotca pred seboj.

Segel je po predmetu, ki ga je prej vzel iz žepa. Bil je kondom, ki je v nekaj spretnih potezah prekril čudovito nabrekel ud. Dvignila sem se pokonci, z nogama prešla preko klopi, z desnico pa močno potegnila svoje spodnjice v stran. Z drugo roko sem prijela za velikega korenjaka pod seboj in si ga nastavila pred povsem premočeno češpljico. Trenutek kasneje ga je vlažna pohotnica pogoltnila, jaz pa sem se z rokami oklenila njegovega vratu. Poljubljala sva se kot bi se hotela požreti, on pa je grabil za moji napeti ritnici in s prstom ves čas uhajal mednju. Bilo mi je povsem vseeno, da sem le končno sedela na trdem junaku, si ga jemala, kolikor me je bila volja, povsem brez kančka slabe vesti ali kakršnih koli skrbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.