Magazin
426 ogledov

Strasti na divji plaži

seks na plaži Shutterstock
Imel je tako mišičasto in napeto telo, da se mi je zdelo, da ga lahko poškodujem, če prek popolne napete kože samo na rahlo potegnem s svojimi dolgimi nohti.

Čudovito zagorel, nekoliko skodranih in brezhibno urejenih temnih las, ter z nasmehom, ki je razkrival dve vrsti popolnoma belih zob. Ob njem sem se počutila kot ob kralju in zavistni pogledi žensk, ki so se lepili name, so me le še dodatno spravljali v dobro voljo. Kazati se z njim po mestu ali kje ob obali, je bil čisti užitek. Še raje pa sem imela tisti užitek, ko sva se vrnila v najeto hišico in zaklenila vrata za seboj. Ker sva ves dan naokoli hodila na pol gola, se s slačenjem seveda nisva kaj dosti ubadala. Najini telesi sta dišali po mleku za sončenje, oči so žarele, ko sva se spogledala in najini prsti so se prepletli. Čeprav sem ga poljubljala ves dan, ga na skrivaj ščipala za čvrsto ritko in vsake toliko tudi tam spredaj, če je nanesla priložnost, sem komaj čakala, da bi to počela tako kot je treba.

Tisti dan sva se strastem predala že na divji plaži, ko sem mu pod brisačo nudila ustno zadovoljstvo. Bilo mi je povsem vseeno, da mu je prišlo po mojem obrazu, saj sem naslednji hip že stekla in se vrgla v morje kjer sem s sebe sprala sledi njegovega orgazma. On ni mogel takoj za menoj, kajti nižje ob vodi se je mečkal nek parček in s trdim tičem pa pač ni hotel hoditi mimo. Vseeno pa ni počakal do popolne mlahavosti njegovega junaka. Preveč ga je vleklo za menoj v vodo kjer sem nanj čakala gola in pohotna. Stekel je mimo njiju, si nekoliko zakril svoje bogastvo z dlanjo in se vrgel v vodo. Priplaval je k meni in me objel okoli pasu. Bil je igriv kot ponavadi in me je kot za šalo potisnil pod vodo, ter me obračal naokoli. Celo tako, da sem imela za hip iz vode cele noge vse tja do zadnjice. Dovolil si je potisniti obraz mednje in mi na hitro z jezikom podražiti češpljico. Iz pljuč mi je ušel ves zrak in morala sem na površje.

Takrat sem ga maščevalno zgrabila za ponos in pošteno stisnila za mošnjo, da je dobesedno lebdel v vodi. Parček na obali se je premaknil še nižje in zdaj ju je do pasu zalivala voda. Z zanimanjem sva si ogledovala kaj počneta in jasno je bilo, da pred nama ne mislita skrivati ničesar. On je mečkal njene prsi, jih poljubljal in silil nanjo, ona pa je z roko obdelovala čednega korenjaka in širila svoje noge, da ji je muca pošteno zazehala, ko jih je povsem razprla. Imela zgledno urejen gozdiček v katerega je prav počasi vstopal njegov vojak. Kar ni in ni ga hotelo zmanjkati, midva pa sva še naprej buljila kot bi kaj takšnega ne počela tudi sama. "Ejjj!" sem ga resno pogledala. "Kaj pa je tole? Se kuriš na drugo?" sem vprašala in stisnila za povsem trdega korenjaka. "Kaj pa tole?" je vprašal nazaj in s prsti zajel mojo medeno češpljico. Pognala sem se mu v naročje, sedla naravnost na tiča in ni mi bilo mar, da sem ga podrla in sva končala pod vodo. Kolikor sape sva imela, toliko časa sem ostala na njemu, potem sva morala nad gladino. Bila sem preveč vzburjena, da bi lahko mirno plavala ter čakala, da parček zaključi. Nedaleč stran sva v mivko legla tudi sama le, da je bil v najinem primeru on spodaj in jaz zgoraj. Nasedla sem na njegovo čer, zadnjico počasi spuščala v njegovo naročje, potem pa to počela vse hitreje in hitreje, kot bi se mi mudilo na vlak. Resnično sem bila potrebna in neučakana, on pa nedolgo nazaj potešen in pripravljen na najdaljše boje. Nič lepšega kot to.

Nobenega znaka predaje v bližnji prihodnosti. Tam je bil le zame in za moj goli užitek. Nabijala sem se nanj, z nohti grebla po brezhibnem telesu in mu sesala, ter grizljala ustnice. S prstom je v nekem trenutku končal v moji zadnjici kar me je le še dodatno vzburilo in me naredilo pohotnejšo kot prej. Če je bil parček nedaleč stran zelo samozavesten potem ne vem kaj sva bila midva. Tiho prav gotovo ne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.