Magazin
1102 ogledov

Strastna Klavdija

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Videl sem veliko lepih deklet, marsikatera mi je že zmešala glavo, toda Klavdija je bila zares nekaj posebnega.

Že na prvi pogled je bila videti kot naravna lepotička, vedno urejena in nasmejana. Njeni beli zobje so se lesketali v soncu, ko me je vsa navihana povabila na pijačo. Ja, ona mene. Nisem imel niti časa, da bi jo prej bolje spoznal in jo morda povabil sam. Sedla sva za mizico, okoli naju pa je mrgolelo gostov, ki so si vsi želeli ujeti prve sončne žarke.

Še preden sva naročila, mi je že rekla, da me je povabila tako na hitro, ker ji vsi dobri tipi sicer prej uidejo. Takoj je ustrelila z vprašanjem, ali sem samski, in me prikovala na stol. Sem in nisem, je bil moj polovičen izgovor, ki je hkrati najslabši. K sreči je ona iz tega razbrala, da sicer imam dekle, bi pa verjetno bil raje z njo, kar ji je bilo očitno dovolj. Konec tedna sva preživela v mojem stanovanju v Piranu. Navdušena je bila, da imam stanovanje tam, kljub temu da sem iz Kranja. Povsem sva se sprostila in se že prvi večer z roko v roki sprehajala ob morju.

Nisva kaj dosti govorila, le uživala sva vsak trenutek, ki nama je bil dan. Ustavila sva se ob zasidranih jadrnicah in jih občudovala, se pri tem tesno objela in se prvikrat tudi poljubila. Njene ustnice so bile mehke in opojno dišeče, prav tako kot ona sama. Lahko bi se poljubljal z njo vso noč, pa mi še ne bi bilo dovolj, a k sreči je bila ona tista, ki je ves čas držala korak pred menoj. "Komaj čakam, da prideva domov," je dejala in mi namignila, da se tisti večer ne bova le poljubljala. Od tistega trenutka dalje sem le še iskal bližnjice, da bi kar najhitreje prišla do stanovanja in se predala občutkom in poželenju, ki je vse bolj opazno vrelo v naju. Roka mi je ves čas padala na njeno zadnjico, ki sem jo tako rad božal, ona pa je svoje tenke prste potisnila za moje hlače in mi dolge nohte zapičila v ritnico. Počutil sem se tako pohotnega, da bi jo najraje kar tam pritisnil v kak temen kot in se poigral z njo. Zdelo se mi je, da ne bi imela nič proti, a mislim, da je bilo prav, da sva odšla v stanovanje.

Tako kot sva si takrat privoščila, si ne bi mogla nikjer na prostem. Še enkrat več je pokazala, da njen samozavestni karakter ni iz trte zvit, ko je pred mene stopila v spodnjem perilu. In to kakšnem?! Če bi ji ga sam izbiral, ne vem, ali bi si upal kupiti kaj tako vročega in zapeljivega. Seksi in zapeljivo, kot je bila ona sama, je bilo tudi njeno spodnje perilo, ki je le še podkrepilo mojo bujno domišljijo. V živo še nisem videl tako vročih kosov perila, hlačne nogavice, tangice, kot bi bile spletene le iz nekaj niti in nedrček, ki je pridno tiščal njene joškice k višku. Niti zakrival jih ni, le za podporo ji je služil. Ko je stala ob meni, so se moje dlani sprehodile po njenem popolnem telesu in se ustavile na čvrstih ritnicah. Kamorkoli sem jo prijel je bila gola, in če bi mižal, ne bi nikoli vedel, da ni še povsem. Za tisti povsem sem poskrbel sam in to z velikanskim užitkom. Spodnjice sem ji odstranil z zobmi, seveda pa nato nisem pozabil ustnic in jezika natopiti v njeno medeno mucko.

Potiho je ječala in me božala po laseh, ko sem ji z vrhom jezika prinašal sladke užitke. Poljubljal sem jo po celem telesu in nazadnje tudi na usta, njena roka pa je zašla za moje spodnjice in tam naletela na pokonci stoječega korenjaka. Ni dolgo ostal v hlačah, saj jih je v eni potezi snela z mene in ga takoj ukradla s svojimi usti. Videti je bilo, da noro uživa v tem početju in tudi še kako dobro je znala. Ves čas sem bil na robu, a dovolj stran, da sem zdržal.

Prvič sva seksala na polici pod oknom, razgrnila zavese in uživala v občutku, da to počneva pred celim Piranom. Bilo je več kot čudovito in k sreči je šlo le za uvod v burno in neverjetno noč, ki se je zavlekla do zgodnjega jutra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.