Magazin
1109 ogledov

Strastno srečanje

passion erotika strast zgodbica seks Žurnal24 main
Srečala sva se po nekako desetih letih in bilo je skoraj neverjetno podoživeti vse tiste občutke, ki so me prevevali takrat.

Bila sem mlada in zaljubljena vanj do ušes, on pa je v meni videl najlepše dekle na svetu, z dolgimi nogami in zapeljivih oblin. Ves čas je delal na tem, da bi me spravil pod sebe, jaz pa sem se mu nagajivo upirala kljub temu, da sem si ga tudi sama želela. Postaven atletsko grajen fant, kateremu ni manjkalo deklet na izbiro, a želel si je mene in samo mene. Usoda naju je združila na prijeten, topel večer, ko smo se z družbo vračali iz kina. Ostala sva nekaj korakov zadaj, se spustila v pogovor, vmes prijela za roke in nenadoma izginila v noč. Prijatelji so naju nekaj časa čakali, na koncu pa vendarle obupali in odšli dalje. Stisnila sva se v temen kot med dvemi parkirišči in spustila na plan najine skrite strasti. Roke so govorile, česar usta niso mogla. Ves čas sva drug drugega grabila za intimne dele in nenadoma je prišel na idejo, da bi mu ga obdelala z usti. Tako, na hitro in potem bi šla k njemu še po kaj več. Sprva se mi je zdela njegova ideja malce nesramna, a po drugi strani sem si še kako želela okusiti njegovega korenjaka, katerega sem že skozi hlače čutila, da mora biti zelo velik. Odpela sem mu zadrgo in s težavo ven dobila njegovega tiča, ki je bil v resnici še večji, kot se mi je zdelo.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kar nisem se mogla odločiti, da bi šla na kolena, a sem to storila, ko mi je rekel, da takšnega pač ne more več spraviti nazaj v hlače. Bilo mi je nerodno in bala sem se, da bi naju kdo zalotil. Še posebej, če bi naju iskali prijatelji. Vzela sem ga v usta in se začela z glavo zibati proti njemu, on pa je svojo dlan položil nanjo. Po glavi mi je rojilo marsikaj, še najbolj pa to, ali mi bo povedal, ko mu bo prišlo, saj si nikakor nisem želela pošiljke dobiti v usta ali pa v obraz. Raje sem prenehala prej, vstala in poskušala potolažiti razočaranje, ki ga je kazal. Poljubila sva se, moja desnica pa je pošteno ogrela njegovega potrebnega korenjaka vse do te mere, da je kaj kmalu brizgnil vrelo seme po tleh. K njemu nisva šla in tudi nikoli nisva bila več skupaj. Najine poti so se razšle, on je šel v Ljubljano, jaz pa sem ostala v Kopru. In po desetih letih sva se srečala na konferenci, ki se je odvijala pri nas na obali. Najine oči so zažarele, on pa je takoj prišel k meni in me objel. Spregovorila sva nekaj kratkih besed in vprašanj glede zakonskega stanu, za zvečer pa sva se zmenila za pijačo v priljubljenem lokalčku.

Bila sem vznemirjena prav tako kot tistega večera pred desetimi leti. Seveda je najin pogovor kaj kmalu stekel v to smer in ker je videl, kako nemirno prelagam noge in roke, je priznal, da mi nekaj še dolguje. Pogoltnila sem ogromen cmok, saj sem vedela, na kaj namiguje, a niti za hipec nisem pomislila na to, da bi mu rekla ne. Iz lokala sva šla naravnost v njegovo hotelsko sobo, potrgala oblačila z naju in se vrgla na posteljo. Takoj sem posegla po njegovem korenjaku, a tokrat je držal besedo in on razvajal mene. S svojimi mehkimi ustnicami je božal notranjo stran mojih stegen, se kot v počasnem posnetku približeval mednožju, ki je prekipevalo od pohote, nato pa pokazal, kaj vse zna njegov spretni jeziček postoriti med ženskimi nogami. Kmalu sem tam občutila tudi njegovega korenjaka in po desetih letih končno izvedela odgovor na takratno vprašanje, kako je čutiti tako velikega tiča v češpljici. Z eno besedo, odlično!
Žal sva oba poročena in se verjetno ne bova več takole srečevala, če pa se čez nekaj let še enkrat srečava, pa verjetno ne bi imela čisto nič proti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.