Magazin
81 ogledov

Svetleča pasja moda

Črna obleka Tiffany, 47,90 EUR
1/16
Žurnal24 main
Modni dodatki za pse. V trendu so mehke oprsnice s krilcem, bleščicami ali kristalčki za samičke in samce.

"V pasji modi so trenutno najbolj in mehke oprsnice, ki se za samičke podaljšajo v krilce oziroma so obogatene z bleščicami, kristalčki ali drugimi dodatki, za samčke pa so v modrih, črnih, rdečih in drugih barvah in so tudi zelo lepo oblikovane," pravi Maja Kastelic, direktorica nove trgovine za ljubljenčke Pasji glamur.

Prevladujejo manjši
Najbolj zastopane pasme, za katere lastniki kupujejo dodatke, so čivave, jorkširski terierji, maltežani, šicuji, lhase apso, višavski terierji, kotončki in druge manjše pasme, tudi mešančki. "Seveda poskrbimo tudi za večje pse," pravi Kasteličeva in dodaja, da trend oblačenja in kupovanja izdelkov za pse vsekakor narašča. "Ljudje nimajo več takšnih predsodkov pred oblačenjem psov, kot so jih imeli še pred leti."

Ne spreglejte galerije!

Ljubljenčki dobrodošli
Najbolje je, da trgovino obiščete kar s svojim ljubljenčkom in tam poskusite stvari, če naročate prek spletne trgovine, pa lahko izdelke tudi zamenjate. "Najdražji kosi v naši trgovini so raztegljivi povodci, ki imajo nanizanih več kot 1.200 kristalov swarovski, velikih pet milimetrov. Za povodce ponujamo tudi garancijo, če bi kateri izmed kristalčkov izpadel," je sklenila Kasteličeva.

Navdušena tudi Iris Mulej
Za svojega kosmatinčka z modnimi dodatki poskrbi tudi manekenka Iris Mulej. "Moj Tay ima dve ovratnici, posuti s kristali swarovski, poleg tega je tudi model za slovensko znamko pasjih oblačil, zato imava precej dodatkov doma. Svojemu ljubčku privoščim najboljše."

Izmerite mu obseg vratu
Pri izbiri prav velike ovratnice si lahko pomagate na dva načina:

  • izmerite dolžino stare ovratnice, in sicer od zaponke do prve luknjice, kjer ovratnico običajno zapirate;
  • ljubljenčku izmerite obseg vratu (na najožjem delu), pri tem pa uporabite šivilski meter.


Ker so različni modeli ovratnic različno dolgi, je morda še najlažje, če ljubljenčka pripeljete s seboj v trgovino. Če želite, ovratnico popestrite
z obeskom, odločite pa se lahko tudi za tako z odsevniki, ki bodo poskrbeli, da bo vaš kuža viden v temi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.