Magazin
23 ogledov

Svojih partneric nimajo za popolne

partnerja, ljubezen, par Shutterstock
Osem od desetih moških ne verjame, da popolna ženska obstaja.

Ženske so lahko upravičeno užaljene, saj noben moški svoje partnerice ne bi opisal kot popolne. Na lestvici od 1 do 10 bi ji povprečno dal sedmico. Študijo je naročilo podjetje Remington, ki je ugotovilo, da je osem od desetih moških prepričanih, da popolna ženska sploh ne obstaja. Na vprašanja je odgovarjalo dva tisoč moških.

Povprečno so moški svoje ženske ocenili na 67 odstotkov, v največji meri pa to oceno pripisujejo dejstvu, da ne marajo športa, so obsedene s čistočo in so hitre jeze. Je pa presenetilo dejstvo, da popolnosti moški niti ne iščejo. 20 odstotkov bi si jih želelo popolno partnerico, polovica pa jih meni, da je njihova trenutna partnerica ena od njih.

Direktorica marketinga pri Remingtonu Vicky Williams je povedala, da so presenečeni, da vedno več moških svojih boljših polovic nima za popolne. Očitno so bolj realistični pri tem, kaj bi radi. "Dobro je pa videti, da podobe popolnih manekenk in zvezdnic ne ustvarjajo realističnih pričakovanj v razmerjih," je povedala Williamsova.

Glede na nerealno popolnost pa moški še vedno cenijo svoje boljše polovice – skoraj polovica jih priznava, do so njihove ženske privlačne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.