Magazin
39 ogledov

Ta neznana ritka ima ogromno oboževalcev

Jen Selter
1/4
Instagram
Jen Selter ima verjetno eno od najlepših ritk na svetu.

20-letnici na Instagramu sledi več kot 1,5 milijona ljudi. Med njimi so tudi pevka Rihanna, igralec ameriškega nogometa Terrell Owens in košarkar Amar’e Stoudemire.

Na omenjenem družabnem omrežju Američanki sledi tudi modni fotograf Ben Fink Shapiro, ki je njen veliki oboževalec. "Takoj me je prevzela. Potiho jo občudujem. Kako ima lahko takšno telo? Suha je. Nima bokov, nato pa nenadoma zagledaš to zadnjico,“ je povedal Shapiro in dodal, da je z njo obsedeno tudi njegovo dekle.

Jen na Istagramu redno objavlja fotografije svojega okroglega in čvrstega ponosa, in čeprav se izogiba objavam obraza, jo na ulicah prepoznavajo, pravi lepotica. Podobno je v telovadnicah. "Ne hodim več v fitnes centre, ker mi ni všeč, če me opazujejo.“

20-letnica se je za spletno slavo, s katero dobro služi, odpovedala študiju. Novinarjem ni želela razkriti, koliko je s svojo zadnjo platjo doslej zaslužila, a znesek verjetno ni nizek. Kar dve veliki podjetji, NY20, ki prodaja vodo, in Game Plan Nutrition, ki se ukvarja s prehranskimi dopolnili, sta jo najeli za oglaševanje. Ker jo številne dame sprašujejo, kje kupuje telovadno opremo, bo Jen zdaj prodajala tudi svojo lastno linijo športnih hlač. Če bodo v njih vse ritke videti tako seksi, bodo zagotovo prodajni hit ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.