Magazin
68 ogledov

Tako lahko uživate na solinah

Lepa Vida
1/6
Thalasso Spa
Solinsko blato, slanica, sol in morska voda so najpomembnejši dejavniki talasoterapije na solinah. Solinsko blato zaradi zdravilnih učinkov imenujejo tudi črno zlato.

V osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline so letos poleti odprli Thalasso Spa Lepa Vida – miren kotiček, do katerega lahko pridete le z ladjico ali peš (oziroma s kolesom), možen pa je tudi prevoz z električnim vozilom.

Za zdravje in lepoto

V Lepi Vidi izvajajo obloge s solinskim blatom, ki koristi pri revmatskih obolenjih, uporablja pa se tudi v sprostitvene in lepotne namene, za pilinge z morsko soljo, kopeli v slanici, masaže, prav tako pa za razne programe razstrupljanja, krepitev odpornosti, proti luskavici in celulitu.

"Ker se želimo stoodstotno posvetiti stranki in ohraniti oazo miru, je število sprejetih gostov omejeno, zato priporočamo predhodno rezervacijo," je povedala vodja centra Jana Jurjec.

Zaradi zagotavljanja varnosti storitev je program na voljo samo gostom, starejšim od 16 let, nosečnice in ljudje z zdravstvenimi težavami pa se morajo predhodno posvetovati s svojim zdravnikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.