Magazin
28 ogledov

Tako lepo mi je prišlo

seks postelja jutro strast Shutterstock
Gola sem legla v posteljo, posuto s svežimi cvetovi vrtnic. Sladek vonj je prevzel moje čute in še enkrat več sem se spomnila na najlepši trenutek svojega življenja. Na trenutek, ko sem postala najsrečnejša ženska na tem planetu.

Čakala sem ga v restavraciji in takoj, ko se je prikazal, sem vedela, da nekaj naklepa. Pristopil je gospod v svečani obleki in pričel z recitiranjem ljubezenske pesmi. On je pokleknil pred mene in mi ponudil majceno modro škatlico, v kateri se je svetil prečudovit zaročni prstan. Malo je manjkalo pa bi omedlela. K sreči sem ostala pri sebi in seveda z največjim navdušenjem sprejela status zaročenke.

Še vedno pod vtisom in zaljubljena do ušes sem se ga oklepala kot klop vse do hotela, kjer sva prebivala tisti teden. V veliki kopalnici je čakala do roba napolnjena kopel z eteričnimi volji, velikanska postelja v spalnici pa je bila povsem prekrita s cvetovi, meni tako ljubih, vrtnic.

Počutila sem se kot nekoč, ko sem bila do roba sestradana, potem pa so mi pred nos postavili vse moje najljubše jedi. Človek ne ve, kaj bi prej zgrabil. Kopel mi je dobro dela in z največjim veseljem sem k sebi vzela še bodočega moža. Dokaj sramežljivo je vstopil, okoli pasu zakrit z brisačo, kot da še nikoli ne bi videla tistega spodaj. Dišave, ki so se dvigale s paro iz vode so naju povsem omamile, njegovi poljubi po mojem vratu pa so vse skupaj začinili do te mere, da sem si želela še in še.

Bil je nežen in ljubeč, kot si ženska lahko le želi. Njegove roke so objemale moje čedalje bolj pohotno telo in zdelo se mi je, da bom pod kožo pravkar zavrela. Z roko sem mu nagajivo segla med noge in otipala korenjaka, ki je strumno stal pokonci. Pričela sem se igrati z njim in vse bolj sočno ljubiti ustnice svojega izbranca. Končno je svoje dlani položi na moje brsteče prsi in me poljubil na nabreklo bradavičko, ki je šaljivo kukala iz vode. Nisva več dolgo zdržala tam. Kad je bila narejena za eno osebo, zato sva se v želji po več svobode prestavila v spalnico. Otrla sem se v velikansko brisačo in pohitela naprej. Legla sem s hrbtom preko rdečih cvetov, pokrčila in razmaknila noge ter mednožje pokrila z vrtnico v roki.

V očeh sem mu videla navdušenje, ko me je ugledal. Prav počasi se je približal postelji in legel k mojim nogam. Objemal mi je stegna in zadnjico ter z ustnicami drsel od gležnjev prek kolen vse bolj k roki, ki je zakrivala mojo potrebnico. Poljubljal me je na konice prstov, jih objemal z ustnicami in odmikal z voljne češpljice.

Potem je z jezikom razprl njene ustnice, jo za hip napolnil z njim, nato pa z vrhom pobožal nabrekel ščegetavček. V sebi sem norela od ugodja a navzven tega še nisem kazala. Vsaj mislila sem, da ne.

Še bolj sem razmaknila noge, povsem odmaknila roko in se predala njegovim poljubom. Ni trajalo dolgo, ko mi je, obkroženi z dišečimi cvetovi prvič prišlo. Upala sem, da bodo odslej vsi najini dnevi podobni. Legel je k meni in me objel. »Tako lepo ti je prišlo,« je rekel z nasmehom na ustnicah. Torej le nisem bila tako neopazna. Vrnila sem mu nasmeh, ga poljubila in se s prsti oklenila trdega junaka: »Zdaj bo pa še tebi!«

Zlezla sem nanj in se z mednožjem pričela drgniti obenj. Med tem zapeljivim plesom je v nekem trenutku njegov junak izginil v moji sočni mucki, ki ga je pogoltnila kot za stavo. Sama sebi nisem mogla verjeti, kako zelo potrebna sem še vedno in se spraševala, ali nisem bila ravnokar deležna čudovitega orgazma. Sklonila sem se nadenj in mu svoje prsi naslonila na obraz. Z veseljem se je dvignil k njim, jih poljubljal in sesal nabrekli bradavici. Njegove dlani so počivale na mojih ritnicah, ki so v zapeljivem ritmu krožile nad njegovim naročjem in se vrtele, vse dokler ni tik ob mojem ušesu priznal, da mu lepše kot tisti hip še nikoli v življenju ni bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.