Magazin
829 ogledov

Tako zanič seksa pa še ne!

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Oboževala sem temne, zagorele tipe, po možnosti modrih oči in atletske postave. Prav takšnega mi je enkrat uspelo spoznati na bazenu, kjer sem bila s prijateljico.

Bilo je pozimi, a sva si vseeno privoščili vikend paket v čudovitih termah. Bilo je nekaj dobrih tipov, a nič posebnega, vse dokler ob robu bazena nisem zagledala lepotca, ki me je spravljal ob pamet. Natanko takšen, kot so meni všeč, bleščečih belih zob in ves čas nasmejan. Ko je hodil iz vode, sem ga vsakokrat pogledala v kopalke, kjer sem jasno lahko videla, kako veliko zadevo nosi tam spodaj.

Z roko sem si nehote segla med stegna in pritisnila ob mucko, ki je bila tako zelo pohotna, da bi ga šla kar prosit za eno urico v moji sobi. K sreči pa se je vse skupaj odvilo tako, da prošnje niso bile pomembne. Šel je mimo mene in mi prijazno pomežiknil ter pozdravil. Bila sem začudena, a kolegica je menila, da je verjetno opazil, kako ga pohotno opazujem ves čas. Ko je to storil tretjič, se je ustavil pri meni in se mi predstavil. Tresočega glasu sem mu zaupala svoje ime, nato pa le še gledala za njim v njegovo krasno ritko, v katero bi z velikim veseljem zapičila svoje nohte. In sem jih.

Še isti dan sva se proti večeru dobila spodaj pri recepciji. Želela sva na pijačo, a ker je moja prijateljica odšla na potep s tremi puncami, sem se odločila, da ga povabim v sobo. Obljubljena pijača je padla v vodo, padle pa so tudi najine obleke in najini goli telesi naravnost v posteljo. V njegovih rokah sem se počutila kot palček, saj je bil močan in precej večji od mene. Z lahkoto me je obračal in postavljal po svojih željah, jaz pa sem mu z velikim veseljem to tudi dovolila.

Ko mi je pred očmi pokazal svojega velikega tiča, sem za nekaj časa kar pozabila dihati. Tako velike reči še nisem imela pred seboj in čudila sem se, da kaj takšnega sploh zraste fantom med nogami. Le kam jih dajo? Sicer pa to tisti hip ni bila moja skrb. Prijela sem ga z obema rokama in pričela nerodno oblizovati velikansko, rožnato glavico. To sem počela tako, kot da bi mi bilo prvič, pa ni bilo. Vseeno pa je trema po nekaj minutah izginila in kmalu sem imela v ustih neskončno dolgega tiča, trdega kot beton in pripravljenega na vse, kar bi si sama zaželela.

Tip je bil ves čas tiho in kar malo na živce mi je šlo, da ni niti zavzdihnil ali pa me pohvalil, da ga dobro vlečem. Imela sem občutek, da mu ni všeč in postala kar nekoliko nervozna. Vse pa se je spremenilo, ko je njegova velika dlan pristala na mojem temenu in me pričela potiskati proti njegovemu korenjaku.
Pričel je vzdihovati in šobiti ustnice ter mi obljubljati pekel med nogami, ko se me loti. Njegova nekoliko groba igra mi je bila všeč in komaj sem dočakala trenutek, da me je položil na hrbet.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Planil je med moje noge s svojim ogromnim kolom in ga brez milosti zabil v mojo vlažno češpljico. Kljub temu se mi je zdelo, da je šlo bolj na suho, saj je bil objem njegovega korenjaka enostavno nenormalen. Ves čas sem imela trebuh tako stisnjen, da sem želodec čutila na rebrih in komajda sem vmes kdaj pa kdaj zajela sapo. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem se ga navadila, ko pa sem se ga, je že brizgal po meni, kot da ne bo nikoli konec. Takšne količine izliva še nikoli v življenju nisem videla, niti na televiziji, kjer ponavadi pretiravajo.

Prihajalo mu je na ves glas in nesramežljivo je brizgal lepljivo vsebino po mojem trebuhu in med noge. Na koncu je celo hotel, da mu ga poližem še enkrat, a sem ga zavrnila. Ko je odšel, sem šla naravnost v kopalnico in ugotavljala, da tako zanič seksa še nisem imela. Še najbolje sem se imela s Petrom, ki je imel precej povprečnega tiča, a vrhunci z njim so bili neverjetni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.