Magazin
18 ogledov

Takšne pohote še nisem videl

seks Shutterstock
Po nekajdnevnem iskanju preko spleta sva vendarle našla zase kotiček narave, ki je obljubljal tisto, kar sva potrebovala.

Na nekem forumu sva prebrala zapis avtorja, ki je bil navdušen nad idiličnim, javnosti precej neznanim, jezercem. Sita natrpanih plaž in slane vode sva se zapeljala v sosednjo Avstrijo in poiskala kraj, o katerem sva brala. Imela sva kar nekaj težav, saj ni bilo skoraj nič označeno, a sva na koncu vendarle parkirala avtomobil pri tabli, ki je označevala vhod na kopalni del.

Že na prvi pogled je bilo videti popolno. Mirna in čista gladina jezera obdanega z belimi, gladkimi kamni in le nekaj kopalcev povsem na drugi strani, ki so leno poležavali ob vodi. Ko sva legla na brisačo nisva mogla verjeti, da kje sploh še obstaja tako miren in lep kotiček. Končno sva imela čas drug za drugega in na najinih obrazih se je zarisal iskren nasmeh. Opazoval sem jo kako je lepa, jo božal po lepo zagorelem telesu in v mislih slačil še tisto malega, kar je imela na sebi.

Voda je vsake toliko zašumela preko povsem gladkih kamenčkov, to pa je bilo tudi vse kar sva slišala. Plavanje v bistri in prijetno hladni vodi, naju je prav lepo poživilo. Že dolgo nisva bila tako sproščena in njeno brhko telesce je kar klicalo po mojih rokah. Iz vode je šla pred menoj in s trebuhom legla na brisačo. Ko sem prišel za njo, sem se zagledal v njeni lepo oblikovani ritnici, ki sta medse vzeli dobršen del njenih kopalk. Legel sem povsem k njej in jo poljubil na rame. »Me namažeš?« je vprašala. »Ko se posušiš.«

Otrl sem ji hrbet z brisačo in se ji s koleni razkoračil tik za zadnjico. Nanesel sem ji kremo, potem pa jo z občutkom vtiral v kožo. Masaža ramen ji je dobro dela, jaz pa sem se boril s svojim tičkom, ki je silil k njeni zadnjici. »Hm, roki imaš na mojih ramenih, ne?« me je podražila, ko je začutila pritisk spodaj. »Kaj hočem, preveč pohotno si videti, da bi ostal normalen.«

Nežno je privzdignila zadnjico in nekoliko razmaknila noge, da sem z nabreklino prav prijetno zlezel vmes. Nekoliko me je presenetila, a nisem se pustil zmesti. Z rokama sem ji še naprej masiral ramena, s trdim pomočnikom pa njeno čedalje bolj pohotno mucico. »Mmm, kako paše!«

Tudi meni je. Še bolj pa potem, ko je z roko segla nazaj in si kopalke potegnila vstran. Zagledal sem njeno ljubko, gladko češpljico in jo pobožal z naoljenimi prsti. Voljno se je razprla in sprejela vase moj kazalec in sredinec. Še bolj pohotno je zaječala in še kak centimeter višje potisnila svojo prekrasno zadnjico. Kopalne hlače sem si potegnil preko nabreklega korenjaka in se z njim spustil nazaj k njeni pripravljeni mucki. Nežno sem jo masiral z vrhom tiča in se z rokama opiral v tla poleg njenih ramen.

Jezero je bilo dovolj veliko, da kopalci z druge strani niso mogli videti kaj počneva. Prav počasi sem vstopal vanjo in zadrževal dih, ona pa je vse višje tiščala svojo prelepo ritko. Naslonila se je na komolce in pogledala nazaj. Na obrazu je imela tako pohoten izraz, da je skorajda ne bi prepoznal. Njene ustnice so bile ves čas nekoliko razprte in so kar klicale po poljubu. Sklonil sem se k njej in ji posesal našobljene ustnice, potem pa sem se moral znova postaviti nazaj.

Tokrat sem se potegnil povsem k njeni ritki ter med dlani ujel pohotno napeti ritnici. Prav počasi sem nagibal proti njej, da sem ji vlažno češpljo povsem do konca napolnil s trdim tičem in se prav tako počasi odmaknil od nje po nov zalet. Kar nekaj časa sem jo takole zapeljivo masiral potem pa je prišel trenutek, ko nisem zmogel več in me je premagala neustavljiva želja po vrhuncu, ki se mi je skoncentriral v neki točki telesa in silovito eksplodiral skozi tesno objetega tiča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.