Magazin
10131 ogledov

Takšnega korenjaka nisem pričakovala

vroča zgodbica seks strast ženska perilo Shutterstock
Želela sem ostati trdna v svojih načelih, a kaj, ko sem bila iz minute v minuto mehkejša ob njegovih besedah, njegovi argumenti pa so zveneli tako samoumevno, da zame ni bilo več rešitve.

Daleč od doma me je neznanec na ladji uspel prepričati, da sva si usojena in da bi bila gromozanska škoda, če bi se ignorirala. On je bil natakar jaz pa pomočnica v strežbi. Naveličana življenja doma in po zadnji ljubezenski polomiji, sem se odločila, da prerežem grenke vezi in se podam novi dogodivščini naproti. Delo na ladji me je v takšni meri pritegnilo, da sem v nekaj dneh podpisala vse papirje, prodala stanovanje in se preselila na ogromno križarko za nedoločen čas. Delo je bilo naporno, a tudi prijetno. Super kolektiv, stare skrbi pozabljene, zdaj pa se je v mojem življenju znašel še postavni natakar za katerim se je obračalo staro in mlado. Enako kot so bile vanj zagledane samske ali zasedene mladenke, enako so se z njim spogledovale starejše gospe. Ponavadi tiste s precej denarja pod palcem. Svojim ali moževim, saj je vseeno. Nič koliko nespodobnih povabil je že prejel. Nekaj celo pred menoj in nisem mu mogla verjeti, da čaka le name.

Vseeno pa je bilo nekaj na njem, kar me je neustavljivo privlačilo. Zvečer sem v svoji kabini vselej pomislila nanj in se ob druženju z najboljšim prijateljem na baterije, veselila marsikaterega krasnega orgazma. Če bi vedel …

Namigoval sicer je, da ne verjame, da zdržim sama v svoji kabini ne da bi kdaj pa kdaj vsaj pomislila na kakšno vročo avanturico. Naši gostje me niso zanimali, pa čeprav je želel prešuštniški Španec na vsak način z menoj v posteljo. Zagledana v našega Alana, sem sanjarila o trenutku, ko se bom na samem znašla z njim in namesto brneče zadevice, skrite v predalu globoko pod spodnjim perilom, uporabila resnično žverco. Vsak dan sem bila bolj prepričana, da komajda kroti svojega junaka, ki mu ni dal miru in ga je priganjal, da si čim prej podredi kakšno deklino.

Po napornem dnevu sem se šla pred večerjo sprostit na masažo, potem pa še skok v savno. Tam sem na svoje presenečenje zagledala Alana, ogrnjenega v brisačo in z neizbrisnim nasmehom preko celega obraza. Čakal me je tam, saj je dobro vedel kje bom ob tistem času. Sedla sem poleg njega, se celo naslonila nanj in sproščeno izdihnila. Njegova dlan se je nenadoma znašla na mojem golem stegnu in se pričela pomikati vse višje in višje. Želela sem ga vprašati, kaj počne, pa ga nisem. Počel je tisto, kar sem si pri sebi najbolj želela, zato bi bilo precej neumno, če bi ga prekinila. Še enkrat več sem zadovoljno zavzdihnila in se povsem naslonila nanj. Bila sva potna od pare in preden sem se lahko ujela z roko, sem pristala v njegovem naročju. Pod brisačo je imel povsem pripravljenega korenjaka, ki je zdaj pritiskal ob moje lice. Pomislila sem, če sem že tam, potem najbolje, da se ga lotim, sicer mi bo kasneje žal. Odmaknila sem brisačo, da sem prišla do nabrekle zadeve in opazila, da imam opraviti z velikim korenjakom. Sprva sem se ga  le sramežljivo dotikala z ustnicami, ga poljubljala potem pa vendarle vzela v usta in mu povzročila silno ugodje. Prste mi je zakopal v lase in me božal medtem, ko sem mu obdelovala potrebnega lepotca. Tiho je vzdihoval in me celo vprašal zakaj sem čakala tako dolgo.

Odgovora ni dobil zato pa ni bil nič manj zadovoljen, ko sem se mu pohotnega nasmeška na ustnicah spravila v naročje in zajahala stoječega tiča. Oba sva ostala nekje vmes med lovljenjem zraka v tisti sopari in spomnim se, kako lep občutek me je prevel, ko sem se z ritnicama dotaknila njegovih nog. Celega sem imela v sebi in mu omamljena zarila svoje dolge nohte v ramena. Z rokami je objel moji povsem napeti ritnici, se nekoliko prestavil, potem pa sunil vame od spodaj, ko sem se s koleni odrinila od klopi. Vzela sva si čas in se potešila kot prava stara ljubimca, ki sta to počela že ničkolikokrat. Zadovoljen me je poljubljal na vzburjene prsi in dejal, da bi me po večerji še kako rad videl v svoji kabini. Čisto nič nisem imela proti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.