Magazin
23 ogledov

Tale požrešnica mora dobiti svoje!

vroča zgodbica, strast, seks Shutterstock
Spoznala sva se na motornem čolnu, ki je prevažal ljudi med otoki. Rada sem se vozila z njim četudi mi ni bilo treba nikamor.

Sedela sem sama zase, odklopljena od vsakdanjih misli in težav, ter meditirala. Tudi, ko smo se ustavili sem ostala v čolnu, mižala in poslušala kako morje pljuska ob lesen trup. Imela sem teden dni samo zase in sklenila sem, da si uredim misli. Odločila sem se, da prisluhnem prijateljici, ki mi je odsvetovala resno zvezo z njenim znancem, saj naj bi bil pravi ženskar. Še dobro, da sem izvedela pravi čas. To mi je verjetno prihranilo kar nekaj srčnih bolečin in, če tisti dan ne bi tako sproščeno poležavala v zibajočem se čolnu, se ne bi nikoli spoznala. Z Rokom namreč.

Na večih vožnjah sem ga že opazila in izkazalo se je, da je podobna duša kot jaz. Relaksiral se je na čolnu in opazoval lepe turistke, ki so ožemale svoje može, da so jih vodili sem ter tja in zanje praznili denarnice.  Hitro sva se ujela in čez dan postala prava prijatelja. Kar ni se mi dalo domov. Raje sem posedala z njim v baru, se smejala njegovim šalam in se trudila, da bi opazil kako zelo dolge noge imam. Še prej je pričel kukati v moj dekolte in za hip sem natanko vedela kako se počuti ribič, ko na trnek ujeme veliko ribo.

V nekem trenutku se je njegova roka znašla na mojem kolenu. Bilo je več kot očitno, da preizkuša do kam sme. Niti trznila nisem, zato je njegova dlan ostala na mestu, njegov nasmešek pa se je podvojil. Tudi meni se je smejalo na vsa usta in ni bil daleč trenutek, ko sva se prvič poljubila. Bil je to omamen, nežen poljub, ki je v meni prebudil spečo pohotnico. Kmalu sem si od njega želela več kot mi je lahko dal tam v tistem barčku na plaži, zato sem namignila, da bi šla drugam. Odpeljal me je v svojo ljubko hišico in ostal brez besed še preden je lahko na karkoli pomislil. Medtem, ko je zapiral vrata sem za njegovim hrbtom na tla odvrgla poletno oblekico. Si kar predstavljam njegov šok ob pogledu name, ko se je obrnil nazaj. Stopila sem preko rožaste tkanine in popolnoma gola odkorakala k njemu. Roke sem mu obesila okoli vratu, ga poljubila, potem pa vprašala, če mu morda nisem všeč. To sem storila tako samozavestno, da ni zmogel odgovoriti. Potem so me njegove roke objele, njegove ustnice pa so se sprehodile po moji goli koži. Zdelo se mi je, da bo poljubil prav vsak košček mojega telesa.

Njegovih vročih poljubov sem se še najbolj razveselila tam doli. Rahlo sem se razkoračila, da je prišel z obrazom med moja stegna, potem pa sem le še maksimalno uživala. Ščemelo me je kot že dolgo ne in neznansko sem pričela hrepeneti po njegovem korenjaku.

Ne bi zdržala poti do postelje, zato sem ga potegnila nazaj k sebi, ko me je želel odpeljati v sobo. Podrla sem ga na omarico za čevlje in zlezla nanj. On je pohotno zgrabil za mojo zadnjico, ki se je napenjala v njegovem naročju, moje roke pa so neučakano odpenjale njegove hlače. Končno sem prišla do njihove vsebine in bila nad njo naravnost navdušena. Prijela sem korenjaka in ga stisnila v pest, ki pa je bila nekoliko premajhna zanj. Smejalo se mi je od ušesa do ušesa, on pa je brez besed spremljal moj pohoten napad. "Lepotec bo to noč doživel marsikaj," sem mu rekla. "Tako ga bom prelizala, da bo veselje." Napel je oči in zdelo se mi je, da postaja vse bolj nestrpen. "Ampak še prej … mora tale požrešnica dobiti svoje," sem rekla in sedla nanj. "Drugače bo hudič."

Od naslade mi je jemalo razum, zato sem raje utihnila sicer bi povedala kaj zelo trapastega. Omarica je bila za naju vsekakor premajhna in neudobna, vendar potreba je bila neznosna in treba je bilo poskrbeti za prvo silo. Romantiko sva prihranila za kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.