Magazin
285 ogledov

Tamara ga ne mara

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Tamara je že od nekdaj slovela kot dekle, ki jo je težko ujeti na limanice. Fantje smo se trudili in metali na kolena, a učinka kar ni in ni bilo.

Bila je neomajna pri tem, da ostane samska. Še najdlje je prišel Bobi, ki jo je uspel zvabiti vse do kina, iz katerega sta potem oba odšla v svojo smer. Govorili smo ji, da ji bo še žal, ker je tako izbirčna, prav nihče pa ni pomislil, da ji fantje z nenehno pokončnimi tiči pač niso všeč. Tamara je rada hodila v družbo, a družila se je le s prijateljicami, ki prav tako niso imele preveč posluha za naša osvajanja. Počasi so nam postala ta dekleta dolgočasna in smo se nehali truditi okoli njih.

 

Potem pa so prišla leta demokracije in odprte svobodomiselnosti, ki so končno razkrila, zakaj Tamara trdih tičev ne mara. Zato, ker je ljubila in oboževala punce! Videli smo jo v mestu, kako se za roko drži z neko svetlolaso lepotičko. Tamara je bila takrat videti bolj kot fant. Vsaj oblačila se je bolj fantovsko, kljub temu pa je imela še vedno fantastično ritko in lepe joške, katere so nam že leta hodile po glavah.

 

Kar tam pred vhodom v lokal sta se poljubili in poskrbeli za to, da nas je spreletaval srh. Kot da tega ne bi pričakovali po vseh tistih zavrnitvah. Objeti okoli pasu sta vstopili v lokal, mi pa smo zunaj ostali kot leseni okraski. Ni nam dalo miru in smo se ves čas pogovarjali o njiju ter ugibali, kako je videti njun seks. Da bi izvedeli odgovor še na to vprašanje, smo počakali, da sta se že v trdni temi odpravili domov.

 

Aljaž je živel v isti hiši kot Tamara in je predlagal način, kako bi neopazno pokukali v Tamarino sobo. Prehiteli smo ju in se zgnetli na Aljaževem balkonu, od koder se je z nekoliko truda in poguma presenetljivo dobro videlo prav do Tamarine postelje. Bili smo trije, a za vse naenkrat ni bilo prostora, zato smo se izmenjavali.

 

Ko sem prišel na vrsto, sem se zlagal, da se še nič ne dogaja in da sploh še nista v sobi, čeprav sta se strastno objemali in poljubljali, kot bi jima to reševalo življenje. Bilo mi je vseeno za nevarnost, saj bi zlahka zgrmel z balkona, a sta bili goli dekleti pred menoj prevelika vaba za moje oči.

seks partnerja erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Še vedno sem govoril, da ni nič, a Tamara je s svojim jezikom že pošteno opletala med nogami svoje izbranke, ki se je vsa pohotna zvijala na njeni postelji. Žal nisem natančno videl, kako ji obdeluje muco, saj sta bili obrnjeni na drugo stran, a vseeno sem dobro vedel, kaj se dogaja. Ko ji je v češpljo potisnila prst, je kriknila tako na glas, da smo slišali vsi trije in pomislil sem, da sem pečen. Izvlekel sem se z novo lažjo, češ da je Tamara nenamerno polila dekle s svojo pijačo.

 

V resnici pa jo je pošteno vrtelo po postelji, njeni goli boki so se dvigovali v zrak, Tamara pa je z usti lovila njeno sočno mednožje. Končno sta se zamenjali in tokrat je bilo vse skupaj obrnjeno v pravo smer. Začutil sem korenjaka, kako mi tišči ob zadrgo, prav tako pa sem čutil nestrpnost svojih dveh kolegov za seboj.

"Če naju ne spustiš naprej, bova tebe nažgala od zadaj," sta se šalila.

 

A jaz sem užival ob pogledu na pohotni lepotički in se čudil,  zakaj dekle ne bi maralo zraven še enega tiča, da vse skupaj dodatno začini in dokonča, kot je treba. Tamari je prihajalo, to sem videl na njenem skremženem obrazu, ki je bil obrnjen proti meni, a odmakniti se enostavno nisem mogel. Ni me videla, ker je bila v njeni sobi luč, zunaj pa tema, a vseeno sem se končno odmaknil in prepustil mesto kolegoma ter odšel po olajšanje v kopalnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.