Magazin
1803 ogledov

Tastove pohotne zgodbice (22. del)

070909_zgodba1 Žurnal24 main
Čeprav Janez do svoje tašče ni gojil lepih čustev, ga je bilo pošteno sram zaradi tega, kar je storil prejšnji večer. Še bolj se je je izogibal, pa tudi Darinka mu ni verjela, da je šlo povsem za naključje.

K temu je seveda pripomogla tudi njena zlata mati, ki je zgodbico povedala na svoj način in očrnila svojega zeta. Janezu je v glavi tiktakal števec do odhoda njunih gostov, presenetil pa ga je tast, ki se je prav potiho znašel v dnevni sobi.
Skupaj sta gledala televizijo, ko se je tast nenadoma iz ljubega miru začel vse glasneje režati.

Janez se je čudil, zakaj se smeji, ko pa sta gledala oddajo o življenju nilskih konjev. "Hehehe, ampak da si jo šel poscat, hahaha!!! Vsa čast, sinko. Jaz si česa takega nisem upal v vseh 30 letih zakona z njo."

"Pa saj je nisem nalašč," se je branil, tast pa je odvrnil: "Hehehe, veš … zdaj, ko si jo, bo bolje, da rečeš, da je bilo nalašč. Boš vsaj nekaj imel od tega." Janez je bil še kako presenečen nad tastovim odzivom in nenadoma je dan postal vsaj nekoliko znosnejši. Dva dedca na eni in dve babnici na drugi strani. Vsekakor bolje kot prej.

Tast mu je kasneje ob partiji šaha priznal, da ga je v vseh teh letih že imelo, da bi jo pahnil skozi okno, pa čeprav pritlično, in na vrt v solato, da bi ji le pokazal, kaj si misli o njej. Pa nikoli ni zbral dovolj poguma za kaj podobnega. Ni želel izgubiti tistega, kar je pri njej imel.

To pa je bilo: dobra hrana, varno zavetje, zvesta žena in huronski seks vsaj enkrat na teden. Janezu je oči vrglo na peclje, saj česa takega od tasta ni pričakoval. "Ja, kaj si pa mislil? Da takšna babnica ni nikoli potrebna? Hehe, pa še kako jo srbi, in potem sem tu jaz, da jo popraskam."

In res, ko je Janez pomislil na dejstvo, kako dobro je videti njegova tašča, so mu misli hitro ušle k bolj erotičnim zadevam. Kljub letom je bila njena zadnjica lepo napeta, joški pa so bili videti vrhunski. Tudi obleči se je znala tako, da so moške pohotne oči verjetno večkrat pogledale za njo. Celo sam sebe je že ujel pri tem početju, a si tega nikoli ni želel priznati.

Da pa ne bi bilo konec presenečenjem, se je tast še bolj odprl. "Že po kosilu vem, kateri dan jo meče. Z očmi ves čas gleda med moje noge, se mi smehlja in ima dekolte poglobljen za eno stopnjo bolj kot sicer. Veš, njeni joški so poezija. Takšnih marsikatera mladenka nima, pa sem roke večkrat imel že na mlajših ljubicah."

Janez je bil zgrožen. Da je ta copata kdaj prevaral svojo tiransko ženo?
Neeeee. Pa jo je. Ampak tega mu ni želel praviti naprej. Je pa dalje opisoval, kako se ga loti žena, kadar jo češplja zasrbi.

"Do večera redkokdaj zdrži. Ponavadi me v sobo zvleče že ob belem dnevu in vsa pohotna hiti odpenjat moje hlače. Težko si je to predstavljati, ampak to je čista resnica. Ko zagrabi, to stori s tako ihto, da se ustrašim zanj, a je nato zanj poskrbljeno kot v pravljici. Nobena me ni znala potešiti tako kot ona, zato sem se z leti privadil na njene izpade in nekoliko potrpim ter preslišim. Kajti ko se dava dol, je to povsem enako kot takrat, ko sva se spoznala. Ne boš verjel, ampak ko si začel hoditi z Darinko, sem se zbal, da je vrgla oko nate. Ves čas je govorila, kako lepega fanta ima najina hči, in da bodo otroci prav gotovo lepi."

Janez se je vse bolj čudil in ni mogel verjeti besedam, ki jih je slišal. Da je tašča vrgla oko nanj, si ga morda želela celo v postelji??? Huh, ko se je spomnil, kako seksi se mu je zdela takrat, se mu je v ustih začela nabirati slina. Čeprav se ni kaj dosti spremenila, pa so mu tisti spomini nanjo precej bolje dišali.

Še dobro, da je tast prenehal izlivati dušo in je odšel jest. Sam se za ta korak ni mogel odločiti, še težje pa mu je postalo, ko je skozi priprta vrata pokukal taščin obraz. "Pridi, je že na mizi," mu je povsem sproščeno in nasmejano dejala. "Ah, kaj bi zdaj kuhali mulo. Kar je bilo, je bilo."

Ker se Janez še vedno ni zganil niti za centimeter, je vstopila v sobo in ga zagrabila pod pazduho. "Pa tudi sramovati se nimaš ničesar," je dodala in namignila na njegovega korenjaka.

Srce je imel v grlu, kolena pa so mu klecala, medtem ko je vstajal z njeno pomočjo, da bi krenil proti kuhinji.  Bo zdaj nenadoma vse drugače? Si je nenadoma v postelji zaželela sveže krvi, potem ko je videla njegovega otepača?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.