Magazin
57 ogledov

Te kače vas ne bodo pičile

kača Shutterstock
Jutri bo v prostorih Viba filma že četrtič organiziran sejem eksotičnih živali Slo exo. Dogodek je idealna priložnost za vse, ki se podajate v čudovit hobi teraristike in za tiste, ki želite le potešiti svojo radovednost.

Gre za edini tovrstni sejem v Sloveniji, narejen po vzoru podobnih sejmov v tujini, kjer imajo že dolgo tradicijo, razlaga poznavalec in ljubitelj kač Aleš Lubej.

"Na njem se bo predstavilo veliko število rejcev in prodajalcev iz več evropskih držav. Posebej veliko jih letos prihaja iz Italije. Naprodaj (in na ogled) bo veliko vrst kač, kuščarjev, pajkov, škorpijonov in insektov. Seveda bo na voljo tudi živa in zamrznjena hrana za naše plazilce in ostale teraristične živali; miši, podgane, črički, kobilice ... Na voljo pa bo tudi vsa oprema, ki je za ukvarjanje s tovrstnimi živalmi potrebna," pojasnjuje.

Dogodek je idealna priložnost za vse, ki se podajajo v čudovit hobi teraristike, pravi Lubej. "Cene so namreč veliko nižje, kot v trgovinah, živali so iz lastne vzreje in zanesljivega izvora, vsak prodajalec pa nam bo iz lastnih, pogosto dolgoletnih izkušenj, z veseljem tudi svetoval o vzdrževanju naše nove živali," sklene sogovornik.

 

 

Komentarjev 1
  • bla_blabla 13:20 12.maj 2012.

    Prosim...LEPO PROSIM predstavite mi kaco ki pici....mislim da bi vam NG placal ogromno za pravice o dokumentarcih o kacah ki pikajo!ssNESPOSOBNEZI!!!