Magazin
49 ogledov

Tega ji nikar ne podarite

ženska Shutterstock
Če še niste našli pravega darila za svojo najdražjo, pred odhodom po nakupih nujno preberite, česa se ženske ne bodo razveselile.

Čeprav že celo leto podira rekorde branosti, pa knjiga Petdeset odtenkov sive ni najboljše darilo, pravijo ženske, ki so sodelovale v britanski raziskavi pri British Heart Foundation. Omenjena knjiga pod smrečico bi razočarala 26 odstotkov žensk, 24 odstotkov žensk bi se zgražalo nad paketkom, v katerem bi bil zavit DVD o uspehih z letošnjih olimpijskih iger, 20 odstotkov sodelujočih v raziskavi pa pravi, da bi jih užalil DVD z vajami za hujšanje in preoblikovanje telesa.

Modni trend trenirka kombinezon se je z 18 odstotki zgroženih žensk uvrstil na četrto mesto najmanj zaželenih daril, presenetila pa je kombineža z božičnimi motivi – ta bi razočarala le sedem odstotkov žensk.

V raziskavi je sodelovalo dva tisoč žensk in kar dve tretjini jih je priznalo, da so že dobile praznično darilo, ki jih je razočaralo. Nezaželena darilca najpogosteje izbirajo babice in dedki (16 odstotkov), sledijo jim starši (14 odstotkov) in partnerji, ki se zmotijo v 10 odstotkih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.