Magazin
1090 ogledov

Test: Poiščite svoj sanjski poklic

Rešite test in spoznajte, kaj je vaše sanjsko delo. Žurnal24 main
Ko ste bili majhni, ste verjetno sanjali, da boste postali pilot ali igralka, mar ne? Še vedno ni prepozno, da opravljate poklic, ki vam je pisan na kožo. Rešite test in odkrijte, kaj je vaša sanjska služba.

Malo za šalo in malo za res kliknite na test  in odkrijte svojo idealno zaposlitev.

Svetovno znani umetnik ali zvezda rocka

V obeh primerih velja, da ste izredno ustvarjalni – pa naj bo to na področju svojega oblačenja ali glasbenega izvajanja. Imate hiter in prodoren um, ki vam ga drugi zavidajo. Poleg tega ste polni eksperimentiranja in poguma pri uresničevanju svojih sanj. Vaš moto je: "Kdor ne riskira, ne profitira". Sicer pa – kjerkoli že ste, vedno pustite dober vtis.

Ambasador/-ka
Glede na vaše veliko srce, predvsem pa izjemen dar za govor, je povsem verjetno, da se boste nekoč postavili ob bok Angelini Jolie kot ambasador/-ka kakšne človekoljubne organizacije (na primer UNHCR ali UNICEF). Večkrat posredujete v prepirih in nesoglasjih kot popoln/-a mediator/-ka ali celo mirovnik/-ca. Vaša idealna služba bi bila zato skrb za to, da so ljudje po svetu zdravi, veseli in predvsem varni. Ker pa je priložnosti za omenjeno dejavnost pri nas bolj malo, si lahko iščete delo tudi na področju svetovanja (na primer socialno, psihološko, pravno). Predvsem pa, kamorkoli greste, vedno imejte srce s seboj!

Politična osebnost
Obdarjeni ste z odličnim darom za javno nastopanje in govorjenje, ob tem pa je treba poudariti, da se v svojih (po)govorih (pre)večkrat obračate po vetru in ljudem nudite prav to, česar si želijo. Zaradi te lastnosti vas imajo ljudje sicer radi, vas pa nikoli ne morejo spoznati do obisti, kar vas pušča zavite v tančico skrivnostnosti. In to vam je nemara všeč. Druga lastnost, zaradi katere lahko zaplujete v politične vode, pa je vaša karizmatična pojava.

Ne pozabite – ni važno, kaj delate, važno je, da to počnete s srcem!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.